23948sdkhjf

Solidworks-forhandler på opkøb

PLM Group har købt den norske Solidworks-forhandler CAE Consult Scandinavia.

Med opkøbet vil PLM Group styrke sin position på det norske marked. En sammenslutning af viden og forretningsområder betyder, at kunder fra både PLM Group og CAE Consult Scandinavia kan drage fordel af styrket teknisk viden og et øget antal medarbejdere, der yder support.

Lars Green, general manager i PLM Group, mener, at opkøbet vil sikre, at udbuddet til norske CAD-brugere vil blive endnu bedre. Det sikrer også, at de fremover har en stabil partner på et dynamisk marked.

- CAD- og PLM-brancherne er i konstant udvikling, og denne fusion vil give nye muligheder for begge virksomheder. Vi mener, at vi ved at kombinere vores ekspertise og ressourcer kan blive fuldt ud dedikerede til at betjene vores udvidede kundebase og hjælpe dem med at nå deres mål indenfor innovation, siger han.

Lars Kvendbø, CEO og grundlægger af CAE Consult Scandinavia, vil fortsætte hos de nye ejere indtil udgangen af 2023 for at sikre en smidig overgang. Han har følgende at sige om opkøbet:

- Vi overlader virksomheden og vores kunder til en kvalificeret, pålidelig og stabil ejer. Som markedet udvikler sig, er det vigtigt at have større aktører, og derfor ser CAE Consult Scandinavia en fordel i at blive en del af PLM-Group.

Overtagelsen betyder, at PLM Groups og CAE Consult Scandinavias processer og systemer vil blive fusioneret. Der vil ikke være nogen mærkbare ændringer for kunderne. Ifølge Gunnar Olsen, nuværende CTO for CAE Consult Scandinavia, vil kapaciteten til support og uddannelse drage fordel af denne ekspansion:

- Ved at slå vores organisationer i Norge sammen vil CAE Consult Scandinavia og PLM Group blive en solid og sikker partner for alle vores kunder. Den øgede kapacitet sikrer levering af fremragende kundesupport og koordinering af vores uddannelsesaktiviteter. Vi nyder også godt af at have en stor organisation bag os, som kan hjælpe med at udvikle gode tekniske løsninger til alle vores kunder. Vi ser frem til at blive en del af et større miljø, samtidig med at vi sikrer, at vi bevarer vores unikke karakter og tætte forhold til vores kunder.

PLM Group og CAE Consult Scandinavia har tilsammen mere end 60 års erfaring.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125