23948sdkhjf

Skal bruge 50 medarbejdere: Rørproducent flytter produktion til Middelfart

I efteråret 2022 offentliggjorde Uponor, at man lukker sin fabrik i Middelfart. Der bliver dog ikke tomt i lokalerne særlig længe. Israelsk-ejede Golan Pipe Systems har nemlig overtaget fabrikken. Det skriver Fyens.dk.

Golan Pipe Systems producerer rør, gulvvarmesystemer, koblinger og fittings til VVS-branchen. Virksomheden har en ambition om at flytte produktionen tættere på kunderne, og det betyder blandt andet, at en del af koncernens produktion i Israel nu flytter til Middelfart, hvorfra man skal servicere hele det europæiske marked.

Det betyder så samtidig, at der skal ansættes flere medarbejdere. I forvejen har Golan Pipe Systems 35 ansatte i Middelfart, men med udvidelsen kommer 40-50 nye til.

- Vi kommer til at ansætte i det tempo, det tager at få maskiner installeret. Det sker ikke fra i dag til i morgen, da det er nye maskiner (der skal anskaffes, red.) – det kan være over det næste år til halvandet, siger direktør Tonny Vinding Møller til Fyens.dk.

Originalartikel: https://fyens.dk/middelfart/millionvirksomhed-udvider-overtager-tomme-fabriksbygninger-og-vil-ansaette-op-mod-50-medarbejdere

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095