23948sdkhjf

Underleverandør klar til at udvide

Ordrerne strømmer ind hos PH Spaanteknik - og fra 2014 udvides både maskinpark og medarbejderstab.
Preben Hansen stiftede PH Spaanteknik A/S i 2001, og siden da har virksomheden været i en rivende udvikling. Kun i kriseårene 2008 og 2009 kæmpede man med lav aktivitet og underskud, men sådan er det ikke længere.

- Vi har i dag en høj belægningsgrad og lever via mund-til-mund-princippet, så det kan vi ikke ønske os bedre, fortæller Preben Hansen til Metal Supply.

I 2012 havde virksomheden således en bruttofortjeneste på 9,5 mio. kr., hvilket ligger en anelse højere end de 9,2 mio. kr. året før, og årets resultat efter skat gik også en tak opad fra 1,1 mio. kr. i 2011 til 1,3 mio. kr. i 2012.

- Siden 2009, hvor vi måtte tilpasse os de nye markedsforhold, har vi haft fokus på at nedbringe virksomhedens gæld. Og den er efterhånden ved at være på et niveau, så vi godt tør investere igen, forklarer Preben Hansen videre.

I al sin enkelhed
Han præciserer, at der allerede på nuværende tidspunkt ligger konkrete planer om at investere i nye CNC-maskiner for i nærheden af 5 mio. kr.

- Det kommer som minimum til at ske fra næste år (2014 red.), og dertil kommer vi formentlig også til at ansætte ekstra mandskab til at betjene nyindkøbene, uddyber han over for Metal Supply.

PH Spaanteknik A/S beskæftiger sig udelukkende med CNC-drejning og -fræsning, og den nuværende maskinpark breder sig over et areal på 1.900 kvadratmeter i Aalestrup. Der er p.t. 11 ansatte, og set i det perspektiv er direktøren mere end godt tilfreds med det seneste årsresultat.

- Jeg tror grunden til vores succes bunder i, at vi er superfleksible. Vi har ingen tunge systemer at danse med, og vi prøver bevidst at arbejde så enkelt som muligt. Det er i grunden nok en lidt konservativ indstilling, men det virker tilsyneladende rigtig godt, afslutter direktøren med forventninger om, at bruttofortjeneste og resultat i indeværende år fortsat vil følge en positiv udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094