23948sdkhjf

Brdr. Iversen bliver til BRIMAS A/S

Efter 10 år som Brdr. Iversen Aps har ledelsen valgt at omlægge virksomheden til et aktieselskab.
I den forbindelse skifter Brdr. Iversen både navn og grafisk identitet. Årsagen til navneskiftet er den positive udvikling, virksomheden har været inde i siden starten i 1998, og ejerne føler, at det oprindelige navn; Brdr. Iversen Rustfri Stålteknik ikke længere fuldt ud beskriver de områder, som virksomheden arbejder med.

- Vi leverer og forarbejder alt fra sort stål, herunder trapper og altaner, til special -og standardopgaver i rustfri stål samt aluminium. Vi er underleverandør til en lang række brancher som fx miljøbranchen, fødevareindustrien, emballagebranchen, bygge- og entreprenørbranchen samt bådbranchen, siger Thomas Iversen om baggrunden for navneskiftet. Valget faldt på det mere moderne navn BRIMAS A/S, som står for Brødrene Iversen Maskinfabrik.

Ejerforholdet og den interne struktur er derimod uændret. Virksomheden ejes fortsat 100 % af Peter og Thomas Iversen, og både kunder og samarbejdspartnere vil stadig have den samme kontakt til huset. Thomas Iversen fortæller, at også virksomhedens CVR-nummer vil forblive det samme. Andre ting vil der dog blive ændret på i fremtiden.

- Vi har samtidig fået lavet en ny grafisk identitet. Vores nye logo vil være grundlæggende for det materiale, vi sender ud af huset. Vi vil skabe et ensartet udtryk således, at omverdenen vil opleve BRIMAS A/S som en stærk partner. Vi skifter udtrykket gennem hele organisationen.

Samtidig med de administrative ændringer er et mere konkret tiltag også kommet til.

- Som noget nyt har BRIMAS købt en laserskærer således, at vi får styrket vores leveringstid og leveringssikkerhed endnu mere. I samme forbindelse har vi ansat Jakob Hansen, der kommer fra en stilling som laserprogrammør. Jakob er i lighed med resten af teamet på kontoret uddannet rustfast klejnsmed og vil udover laserskæring hjælpe med den daglige produktionsplanlægning, siger Thomas Iversen.

Kilde: BRIMAS - http://www.brimas.dk

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tre virksomheder nomineret til Dira Teknologiprisen
Vestas napper ordre i Argentina
Solidworks-forhandler på opkøb
14 virksomheder nomineret til to robotpriser
Skal bruge 50 medarbejdere: Rørproducent flytter produktion til Middelfart
Arbejdsløsheden stiger for fjerde måned i træk
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11