23948sdkhjf

Metpoint DPM til præcis dugpunktsmåling

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Sensorteknologien fra BEKO TECHNOLOGIES giver dig mulighed for præcist at måle fugtighedsgraden eller trykdugpunktet ved kritiske flowpunkter i dit trykluftsystem.

Disse oplysninger er uundværlige for operatører, der ønsker at forbedre kvaliteten af deres trykluft, samtidig med at energi og omkostninger reduceres.

Bruger du tør trykluft i høj kvalitet i din produktionsproces?
Dette er især vigtigt i følsomme områder, hvor meget høje hygiejnestandarder skal opretholdes, og hvor trykluft kommer i direkte eller indirekte kontakt med produktet. METPOINT DPM måler de mest kritiske parametre for trykluft og tekniske gasser, dvs. temperatur, relativ luftfugtighed og dugpunkt (ned til -60° Ctd).

Men det er ikke alt: METPOINT DPM-sensoren giver information om de funktionelle kapaciteter for komponenter, og målingerne giver de grundlæggende data for optimal dimensionering til dit system. METPOINT DPM-sensoren er derfor ikke kun en sikkerhedsgaranti i din proceskæde, men også et instrument til øget produktionseffektivitet.

Dugpunktsmålingen udføres kontinuerligt, og resultaterne kan visualiseres på den valgfri METPOINT BDL-compakt eller METPOINT BDL-portable.

Princippet i METPOINT® DPM
Se videoen i højre kolonne, hvor de mobile og stationære dugpunktsmålere fra Beko måler de kritiske parametre i trykluft og andre gasser.

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Du kan også benytte nedenstående link for at se hvordan man kan opnå ren trykluft til blandt andet fødevareindustrien.

Se løsninger fra Beko her

Du kan også møde os på FoodTech, stand M9662.
Så kig forbi til en snak om sikker trykluft.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.126