23948sdkhjf

AVS Danmark ApS

AVS Danmark ApS arbejder indenfor områderne automatisering, håndtering og robottilbehør, conveyors samt pneumatik ren-luft og miljøteknik, pneumatik og procesventiler.

Automatisering, håndtering og robottilbehør:
AVS Danmark beskæftiger sig med salg, design og projektering af komplette automatiseringsanlæg til håndtering og intern transport samt levering af standard og specialfremstillede pneumatiske komponenter inden for håndtering. Vores leverandører er kendt for kvalitet og som værende blandt de førende på markedet. Nogle af de opgaver, vi har stor erfaring indenfor, er blandt andet:
Vi har specialiseret os i komponenter og systemer til krævende og avancerede applikationer. Specielt avancerede Hi-speed komponenter samt systemer til måling og kvalitet. Når vi snakker måling er det både som "stand alone" måling eller som 100 % kvalitetsmåling under produktion. Vores måle / test udstyr adskiller sig markant fra det "traditionelle måleudstyr" ved at kunne udføre opgaver, som ikke har været mulige før.

- Conveyors & transportsystemer
- Elektriske komponenter
- Pneumatiske komponenter
- Boring og gevindskæring
- Håndtering med vakuum

Pneumatik:
AVS Danmark udbyder et bredt program af pneumatiske komponenter fra markedets førende leverandører. Med pneumatik produkter fra AVS Danmark er du sikret kvalitet og leveringssikkerhed. AVS Danmark leverer alt fra slanger, fittings, ventiler, cylindre, luftbehandling etc.

For at dække vores kunders unikke behov, indgår vi et tæt samarbejde med kunden for at sammensætte den helt rigtige løsning. Det kan være alt fra basispneumatik til komplette systemer. Vores kompetente medarbejdere har stor fagkundskab og ekspertise indenfor bl.a. pneumatik og kan således hjælpe til med unikke løsninger.

Udsugning og miljøteknik:
Vi løser mange typer arbejdsopgaver inden for arbejdsmiljøet i industrien. Med et stærkt og bredt produktprogram sikres kunden de bedste muligheder for et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Vi har stor erfaring med nedenstående områder:
- Olietågeudsugning
- Støv- og partikelmåling
- Magnetisk filtrering af partikler og spåner

Procesventiler:
Vi har et bredt program inden for elektriske, pneumatiske og manuelle on/off ventiler i kunststof, messing og rustfrit stål m.m. uanset applikation, temperatur- og trykforhold samt omgivelser. Desuden kan de fleste af vores ventiler og komponenter også leveres som ATEX godkendte.

Specialområder:
Derudover tilbyder vi løsninger og komponenter til følgende områder.
- Afblæsning (blæsepistoler, dyser, luftknive)
- Afvaskning til CNC
- Køling med trykluft, vortexkøling
- Opsugning af spåner og væsker
- Eliminering af statisk elektricitet

Læs meget mere om vores kompetencer og produkter på vores hjemmeside: http://www.avsdanmark.dk
Du kan også følge os på:
Facebook: www.facebook.com/avsdanmark/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/avs-danmark-aps

Fakta om AVS Danmark ApS

Adresse
AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 46564343

Fax: +45 46590143

CVR nummer: DK79293210

P nummer: 1003199882

Ansatte: 15

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Marketing AVS Danmark

Send til en kollega

0.366