23948sdkhjf

Niels Bohr Institutet: "Vi fik tid til at nørde den gode idé"

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Klare arbejdsgange, dataflow og automatisering af manuelle processer er nogle af indsatsområder Niels Bohr Institutet har haft fokus på - og som har givet dem tid til at nørde den gode idé.

 Data og Workflow

Niels Bohr Instituttet fik for ca. 2 år siden installeret Vault-serveren og add-in-løsningen NTI TOOLS fra NTI for at understøtte og forbedre deres datahåndtering og workflow, når de samarbejder.

Dennis Wistisen, Forskningstekniker, fra Niels Bohr Instituttet siger:

"Efter installationen er der lavet en præcis skabelon for, hvordan vi gør, hvilket har været enormt givtigt og noget, vi skulle have sat op for mange år siden. NTI TOOLS er for os uvurderligt og den pakke vi har fra NTI, er lynhurtigt tjent hjem i sparet tid, i ensartede workflows og data."

Fra manuelle processer til automatik

Det er en kombinationen af Vault og NTI TOOLS, der fungerer så godt for Niels Bohr Instistuttet – f.eks. ved håndtering af revisioner. Dennis uddyber:

"Vi laver rigtigt mange versioneringer, og de copy/paste-funktioner Vault har sammenlagt med de opdateringsfunktioner NTI TOOLS har ved f.eks. opdatering af part lister fungerer super! Hvor vi før havde meget manuelt arbejde, hvor man skulle besidde et enormt overblik og kontinuerligt gøre det samme for hver tegning og opdatere igen og igen i forbindelse med revisioner bliver det hele nu automatisk opdateret. Det er en af de funktioner, vi har den største gavn af og tidsbesparelse på. "

Det er netop mange af de manuelle arbejdsopgaver, som NTI TOOLS sparer Niels Bohr Institutet for:

"Noget andet vi gør meget brug af, er de automatiske tegningsfeatures, hvor vi på forhånd kan bestemme, at de otte tegninger vi skal til at lave, alle skal være i A4-format. Med NTI TOOLS er det muligt at lægge data direkte ind i 3D-filerne (tidligere skulle man højreklikke i iProperties og skrive data manuelt ind), hvor man nu hurtigt 1-2-3- kan få indsat seks-syv væsentlige slags informationer i hvert produkt uden at bruge tid på det – og det kan du så videre tracke på i Vault'en – Det er guld værd", forklarer Dennis.

Tid til de sjove og svære ideer

Da vi beder Dennis om at uddybe det helt konkrete resultat, er han ikke i tvivl:

"Vi får mere tid til udvikling og tid til at nørde den gode idé, eller detaljen i produkterne – alt det sjove og meningsfulde og de prioriteter, som vi vinder på i længden. Det forbedrede flow frigiver også tid og energi til at tage flere opgaver ind end man ellers ville have gjort.

Tid er for mange pengemænd vigtigt, men her er tid oversat til overskuddet til at fordybe sig i dét, der virkeligt betyder noget."

Ønsker du mere tid til "alt det sjove"?

Du kan blive meget klogere på NTI TOOLS til årets Industri & Design Forum 2018 d. 30. oktober i Roskilde og d. 31. oktober i Horsens. Udover at få ny viden og inspiration, kan du f.eks. opleve Nikolaj Sonne fra programmet "So ein Ding" og Walter Dopplmair fra Autodesk - tilmelding er gratis! Vi lukker for tilmelding torsdag d. 25.10.

Læs mere her

 

Om Niels Bohr Institutet

www.nbi.ku.dk

Niels Bohr Institutet er både uddannelses- og forskningsinstitut. Instituttets forskere er organiseret i 11 forskersektioner, der spænder over astronomi, geofysik, nanofysik, partikelfysik, kvantefysik og biofysik. Deres forskningsprojekter omhandler alt fra rumforskning til isboringer i Grønland. De har deres eget værksted tilknyttet, hvor de producerer speciallavede værktøjer til deres forskningsprojekter.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.1