23948sdkhjf

NTI A/S

NTI A/S dækker hele Nordeuropa.
______________________________________
I Danmark har NTI A/S kontorer i Værløse, Ringsted, Vejle, Aarhus og Aalborg.
Derudover har vi kontorer i Island, Norge , Sverige og Tyskland.

Se mere på www.nti.biz
Se også mere på www.nti.biz/is,  www.nti.biz/no, www.nti.biz/se og www.nti.biz/deNTI A/S
NTI A/S har mere end 70 års erfaring som leverandør og producent af tegneværktøjer. For ca. 30 år siden besluttede NTI A/S at videreudvikle det bestående koncept til også at omfatte CAD-løsninger.

Målsætningen var fra starten, at kunne levere løsninger og ydelser, der dækkede hele virksomhedens behov for CAD - fra software, hardware over netværk og undervisning, til vedligeholdelse, support og rådgivning.

I dag er NTI A/S en af Europas største leverandører af løsninger og ydelser, og vi dækker hele din virksomheds behov for CAD, dokumenthåndtering og Facility Management – fra rådgivning og behovsanalyse via hardware og software til undervisning, vedligehold, og support.

Vi arbejder kontinuerligt tæt sammen med vores kunder for at udvikle og effektivisere deres forretning. Vores mål er at give dig og din virksomhed den bedste løsning baseret på din situation og dine behov.

Vi ønsker at være en serviceminded og fleksibel samarbejdspartner, hvis vigtigste opgave er at levere fremragende service og tilsikre, at løsningerne passer til dine individuelle behov og dermed fremmer din effektivitet og markedsposition.

Med NTI A/S kan du sikre din investering

Vi håber, at kan inspirere dig, og at du vil kontakte os på telefon 70 10 14 00 for at få en snak om dine behov og udfordringer, og om hvordan vi bedst kan assistere med en løsning.

Autodesk Platinpartner
NTI A/S har, som en af få leverandør af Autodesk-løsninger i Europa, status som Autodesk Platinpartner.

Autoriseret Uddannelsescenter
Autodesk har ligeledes udnævnt NTI til at være Autodesk Training Centre (ATC). Autorisationen indebærer at vore undervisere er under konstant kontrol af Autodesk for at sikre, at alle kursister får det optimale udbytte af et kursus. NTI's undervisere får løbende opdateret deres viden om Autodesk's produkter ved at deltage i kurser vedrørende nye software programmer og opdateringer m.m..

Fakta om NTI A/S

Adresse
NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Furesø Kommune

Telefon: +45 70 10 14 00

Fax: +45 75 85 74 86

CVR nummer: DK12252528

P nummer: 1009002266

Ansatte: 124

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Helene Nordenskov
Afdeling: Marketing

Send til en kollega

0.187