23948sdkhjf

Ny Heavy Duty transportør modstår slid og transporterer mere

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Heavy Duty Line Vac fra Exair konverterer nemt standardrør til kraftfulde høj volumen transportører

EXAIRs nye 2 ½” og 3” Heavy Duty Line Vacs er kraftfulde in-line transportør, der kan transportere store mængder materiale gennem almindelig slange eller rør. Heavy Duty Line Vac er konstrueret til robuste industrielle applikationer og har en hærdet legeringskonstruktion, der forhindrer for tidligt slid ved transport af ru, hårde eller tunge materialer. Disse enheder har store halsdiametre, der gør det muligt at transportere større dele og store mængder materiale over lange afstande. Transporthastigheden er typisk dobbelt så høj som almindelige luftdrevne transportører.

Line Vac transportører anvender en lille mængde trykluft til at frembringe et vakuum, der så giver højt output i den anden ende. Det sker øjeblikkeligt og ved at regulere trykket i trykluften får man fuldstændig kontrol af transporthastigheden. Systemet egner sig til materialetransport, overførsler af dele, påfyldning og til at fjerne bulk materialer.

Line Vac er CE-mærket og opfylder OSHA’s krav til tryk. Den fås i syv størrelser på op til 3” (76 mm), der passer til standard slange –og rør diametre. Gevind modellerne fås også i aluminium, 303SS og 316SS i ni størrelser.

Andre modeller

  • Line Vac leveres også med glatte ender for montage med slanger
  • Heavy Duty modellen giver slidstyrke samtidig med, at der produceres maksimal effekt til materialer med meget bulk
  • Sanitary Flange Line Vac er egnet, når der kræves en sikker rørforbindelse, hvor Line Vac ofte skal fjernes for rengøring


Ønsker du yderligere information?

Vi sidder klar på 4656 4343, hvis du er interesseret i at høre mere om Line Vac programmet fra EXAIR eller se mere på www.avsdanmark.dk/produkter/vakuumteknologi/linevac/

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.101