23948sdkhjf

Netværks- og messerejse: SMM 2018 - the leading international maritime trade fair

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Materiale Netværk

Tag med DMN - AluNet til SMM, den førende internationale messe i søfartssektoren.

Hvert andet år samles repræsentanter for søfartssektoren og eksperter fra hele verden i Hamburg for at fremvise innovative udviklinger og avancerede teknologier og diskutere branchens udsigter.

På de ca. 90.000 kvadratmeter rummer SMM 2018 26 nationale pavilloner herunder fra Danmark, Kina, Tyskland, Holland, Norge og USA. Med omkring 2.200 udstillere og 50.000 Industribesøgende fra alle lande, er denne messe en af ​​verdens vigtigste industribegivenheder.

Turen foretages som en netværksrejse, hvor du får mulighed for dialog, erfarings­udveksling og samvær med en gruppe ligesindede, der alle har interesse for og arbejder med alumi­nium.

I samarbejde med det norske cluster NCE Maritime CleanTech vil der i hele 2018 være ar­ran­ge­men­ter her og i Norge, samt denne tur til SMM messen i Hamborg for virksomheder, som arbejder eller vil arbejde indenfor den marine industri.

Turen omfatter besøg på SMM messen, samt deltagelse i netværksarrangement/­middag med de norske virksomheder.

Formålet med turen er at skabe en begyndende kontakt mellem små og mellemstore virksom­he­der fra plast og metalindustrien i Danmark og maritim sektor i Norge. Det er målet, at den­ne første kontakt leder til nye forretningsmuligheder eller evt. innovationsprojekter til for­del for begge landes involverede virk­somheder.

Læs mere om turen her

Tilmelding til turen kan ske her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Materiale Netværk

Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
Dansk Materiale Netværk

Send til en kollega

0.186