23948sdkhjf
Del siden

Dansk Materiale Netværk

DMN er et innovationsnetværk, som arbejder for at styrke danske virksom­he­ders konkurrenceevne og indtjening gennem innovativ anvendelse af materia­ler og materialeteknologier. DMN er et netværk bestående af ca. 250 virksomheder med interesse for mate­ri­a­le­­re­la­te­re­de problemstillinger.

Netværket er landsdækkende, men er koncentreret omkring virksomheder i Re­gi­on Midtjylland og i Re­gi­on Syddanmark. Netværket blev etableret i 2014 som et partnerskab mellem tre eksisterende in­no­vations­netværk – AluCluster, PlastNet v/ Plast Center Danmark og Staal­cen­trum – der alle har stor erfaring med viden­­spredning, matchmaking og pro­jekt­samarbejde.

AluClusters aktiviteter videreføres i DMN-regi under navnet AluNet, PlastNets aktiviter under navnet PlastNet og Staalcentrums aktiviteter under navnet Staal­Net.

Matchmaking og videnformidling indenfor materialeteknologi
DMN tilbyder matchmaking, videnformidling og uddannelse indenfor materiale-teknologi. Dertil gennemfører vi demonstrationsprojekter i samarbejde med dan­ske virksomheder, universiteter, offentlige institutioner samt ledende viden­cen­tre fra ind- og udland.

Vi beskæftiger os med de mest betydningsfulde materialer for dansk industri, så­­som metaller, halvledere, keramer og polymere materialer. Vi arbejder med ma­te­ri­a­lerne enkeltvis, såvel som i kombinationer, og holder også et vågent øje med udviklingen indenfor avancerede materialer - eksempelvis hybrid­ma­te­ri­a­ler, temperaturnedsættende materialer og funktionelle materialer.

Dansk Materiale Netværk
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
CVR nummer: DK27210678
P nummer: 1009932999
9

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047