23948sdkhjf

Buk, form og udret alle tænkelige kontourer - IP Maskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Stierli-Bieger tilbyder med deres schweiziske perfektionisme bukke- og udretningsmaskiner med fokus på energieffektivitet, brugervenlighed og minimal vedligeholdelse!

CNC-serien er en linje af meget kompakte bukke- og udretningsmaskine støbt i solidt stål. Denne serie af maskiner har en bukkestyrke på 12 ton op til 440 ton, og der kan udføres en meget bred vifte opgaver med maskinens tilpasningsvenlige værktøjer. Bukkepinden og værktøjers størrelser kan fås i mange forskellige størrelser, så de passer til netop dine produktionsbehov.

Ved maskiner med markant bukkekraft, er maskinens centrale bukke-pinds holder er forstærket af hærdet stål, for at understøtte den stærke bukkekraft. Der er desuden tilføjet 3 yderligere holdere til forskellige værktøjer til rør-buk.

Det solide arbejdsområde sikrer, at større metaldele til bukning nemt kan positioneres og håndteres. Maskinenerne er aldeles alsidige med et stroke der nemt tilpasses dine behov, og simpel værktøjsopbevaring til forskellige tools. Hvert stroke udføres elektro-hydraulisk, hvilket simplificerer operationen og opretholder højeste præcision. Derudover kræver maskinens specielle olie-smøring af den guidede cylinder ingen vedligeholdelse!

Maskinens CNC-styringssystem gør, at 200 forprogrammerede bukkeserier med op til 10 buk i hver serie kan gemmes i systemet. Programmeringen af de ønskede buk eller udretninger kan altid tilpasses i systemet med en præcision på +/- 1mm.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om Stierli-Bieger eller andre interessante maskiner!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11