23948sdkhjf

Der kan være store omkostninger ved forurening i trykluften

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Trykluft er i dag den mest anvendte energikilde i industrien.

Der er mange fordele med trykluft i forhold til andre energikilder, men det kan være dyrt, hvis man ikke forebygger og vedligeholder de problemer, der kan opstå ved brugen af det.

En af hovedomkostningerne forbundet med et trykluft- system er forurening i trykluften.

Forurening fører til udstyrsfejl, nedetid og kan endda resultere i afvisning af produkter - problemer, der alle kan være meget dyre. 

Ved at bruge ulejligheden på at fjerne forureningerne, før trykluften kommer ind i udstyret, kan disse omkostninger reduceres betydeligt.

En simpel løsning
Vores sikkerhedsfiltre er designet til at fjerne alle forurenende stoffer fra din trykluftforsyning, inden den kommer ind i dit udstyr. Dermed vil dit udstyr holde længere, nedetiden vil reduceres, og færre produkter vil blive afvist. Alt i alt vil du spare penge.

Fordele
Fordelene ved sikkerhedsfiltrene er deres enkelhed. De bruger ingen el, ingen kølemiddel, ingen tørremiddel, ingen varme, ingen rensningsluft, ingen kemikalier og ingen motorer, ventilatorer, timere, ventiler eller kontakter. Og de støjer ikke!

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også klikke her og se vores udvalg af sikkerhedsfiltre og læse om løsninger til forskellige brancher.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11