23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor ekstern blandings-sprøjtedyse til overfladebehandling, køling, maling

Vores ½” eksterne blandings-sprøjtedyser forstøver væsker op til 1.150 liter per time.

Den eksterne blandingsdyse er velegnet der, hvor der kræves en stor mængde væske. Den kan bruges på væsker med en viskositet op til 800 cP.

Blandingsdysen fås med et smalt vinklet fladt viftemønster. Den kombinerer væske og trykluft for at skabe en belægning af væske, der let kan justeres til at opfylde behovene i din applikation. 

Med den ½” eksterne blandings-forstøvningsdyse kan man belægge, køle, behandle og male en række forskellige produkter. Brugt med vand, er forstøvningsdyserne en effektiv måde til at køle varme elementer i din automatiseringsproces. Da det er eksterne blandingsdyser, kan luftstrømmen og væskestrømmen styres uafhængigt, hvilket giver den mest nøjagtige væskestrøm.

Forstøvningsdyserne er af rustfrit stål, hvilket bidrager til deres holdbarhed og korrosionsbestandighed. EXAIR forstøvningsdyser fås i ¼” og ½”. Der er en række forskellige spraymønstre og væskeflows til rådighed, så de kan opfylde ethvert behov.

Intern blanding eller sifon forstøvningsdyser er også en del af vores produktprogram, samt patenteret no-drip versioner af alle forstøvningsdyser.

Alle modeller er justerbare, CE-kompatible og leveres med 5 års garanti.

Mere information?
Ønsker du mere information, så kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om vores forstøvningsdyser på linket herunder.

Se mere om løsninger og muligheder med vores forstøvningsdyser her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.046