23948sdkhjf

Gode messetilbud - BYGGERI'18

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola har samlet de bedste tilbud på værktøj fra BYGGERI'18 messen til dig.

I dag går det løs i Fredericia, hvor der for 18. gang afholdes BYGGERI-messen i MESSE C, Hos Dorch & Danola har vi naturligvis fokus på de gode messetilbud på BYGGERI'18 og vi har samlet nogle af de bedste tilbud på www.dorchdanola.dk. Find bl.a. skarpe tilbud fra kvalitetsbrands som Festool, Milwaukee, Metabo, Makita, GeoFennel, Leica, Starmix, Collomix, Mirka, CMT, Tjep, Teng Tools og mange flere!

Se alle de skarpe tilbud på værktøj fra messen her

BYGGERI messen i Fredericia er skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, og afholdes af Danske Byggecentre, hvor ca. 300 leverandører udstiller deres produkter og løsninger på BYGGERI'18. Lige fra piv-lækkert værktøj til sexet beklædning af facader og tag.

Messen afholdes 13. – ‪16. marts 2018‬ i MESSE C, Fredericia og er åben ‪fra kl. 9.30 til 17.00‬. Hvor også nogle af Dorch & Danola's leverandører står klar til at vise mestre og svende, hvad de har på hylderne og få et indblik i de nye byggetrends.

Tag et kig i Mester Tidendes store e-magasin til BYGGERI'18 her

Læs mere om BYGGERI'18 messen her

Du kan registrere dig til BYGGERI'18 her

Skal du ikke på BYGGERI'18, så husk at hos Dorch & Danola er vi altid klar til en snak om måleværktøj, håndværktøj og klimahåndtering i butikken eller benyt dig af et af de skarpe messetilbud på ‪www.dorchdanola.dk‬.

Messetilbudne er gældende hos Dorch & Danola i perioden ‪13.03.2018‬ til og med ‪31.03.2018‬.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.177