23948sdkhjf
Del siden

Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola A/S har Danmarks bredeste program til den træbearbejdende industri. Vores produktprogram omfatter nye og brugte maskiner, håndværktøj, slibematerialer, industrilime og olier, dyvler, personlige værnemidler, skærende værktøj og meget mere.

Du kan se hele vores omfattende produktprogram i vores netbutik.

Dorch & Danola A/S er et resultat af sammenlægningen af Dorch's Eftf. (1931), Danola A/S (1948) og Fem/Bison (1990). Sammenlægningen fandt sted i 1999 og har skabt en totalleverandør til gavn for både træindustrien og håndværkererhvervene.

I 2002 er Lunds Elektro Service blevet tilkøbt.

Ved at forene de fire firmaers stærkeste produktprofiler, har Dorch & Danola formået at skabe et bredt sortiment, som strækker sig fra egenproduktion af pudsebånd, glide- og slipmidler, bio-olier og pyrogallol til forhandling af en bred vifte af produkter fra Europas førende producenter, samt reparation af el-værktøj og maskiner.

Dorch & Danola er i konstant udvikling, og vil også i fremtiden profilere sig som en seriøs udvikler, producent og markedsfører af sammenhængende løsninger til den træbearbejdende industri.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos Dorch & Danola A/S.

Dorch & Danola's aktuelle tilbudsaviser
Her kan du se vores fantstiske tilbud, bladre tilbudsaviserne igennem og se et udvalg af vores store sortiment af værktøj, maskiner og tilbehør til altid lave priser. Tilbuddene gælder både online og i vores håndværkerbutik. Se tilbudsaviserne her!

Direkte links:
Elværktøj
Makita værktøj og maskiner
Festool maskiner
Brugte maskiner

 

Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør av Festool!
Dorch & Danola er leverandør av elektroverktøy, batteriverktøy og luftverktøy. Vi har et spennende sortiment for både profesjonelle og hjemme snekkere. I vår nettbutikk finner du et lite utvalg av de produktene vi fører. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Vi har mer enn 10.000 lagerførte artikler, og tilgang til mer enn 200.000 artikler over natten gjennom våre samarbeidspartnere.

Normal leveringstid er tre/fem dager avhengig av postgangen. Dersom det skulle bli forsinkelser på grunn av at varene er midlertidig utsolgt eller andre årsaker vil du bli informert om dette.

Vi fører kvalitetsvarer fra kjente produsenter:
Festool
Metabo
Makita
Milwaukee
Proxxon
Fein
Teng Tools
Luna
Tormek

NB - Alle priser er i DKK og ink. moms i nettbutik. Det betales ikke dansk moms på ordre til Norge. Momsen trekkes fra automatisk under bestillingen i våres nettbutik, etter du har valgt "Land" Norge.
Varerne sendes med UPS til Norge.

Viktig informasjon:
Åpningstider kundesenteret mandag - torsdag 07:00 - 16:00
fredag 07:00 - 14:30
lørdag stengt
søndag stengt

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på E-post
Gi oss også gjerne ris/ros om vår nettbutik.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771
20
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031