23948sdkhjf

Ion ringblæseren fjerner statisk elektricitet på rør, kabler, slanger, ledninger m.m.

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Det er svært at skabe en ensartet dækning rundt om emner i kontinuerlig bevægelse.

Super ion-ringblæserens to-delte design løser problemet ved at gøre det let at fastgøre den rundt om overfladen af det materiale, der transporteres igennem den, hvilket eliminerer behovet for gevind og anvendelse af adskillige ioniserende skinner.

Ring af ioniseret luft
Vores super ion ringblæser danner en ring af ioniseret luft. Den fastspændes rundt om et emne og neutraliserer og rengør overflader i konstant bevægelse.

Ion ringblæseren, der producerer en ensartet 360˚ ioniseret luftstrøm, er nem at sætte rundt om et emne til eliminering af statisk elektricitet og snavs. Den er ideel til anvendelse på rør, kabler, stangpressede materialer, slanger, ledninger mm. Herved maksimeres den ioniserede luftstrøm samtidig med, at trykluftforbruget mindskes.

Hvorfor bruge en ion ringblæser?
Ion ringblæseren giver total dækning af det emne, der passerer igennem den. Den kraftige højhastigheds luftstrøm fastgør sig til overfladen og fejer den ren med statisk eliminerende ioner. Luftstrømmen forbliver fastgjort til overfladen og er effektiv på op til flere meters afstand fra, hvor super ion-ringblæseren er monteret. Ved at montere en trykregulator opnås 100% kontrol af luftmasse og hastighed. Ved at øge trykket øges den kraftfulde fejende effekt. Et lavere tryk leverer glimrende dækning med langt lavere kraft og hastighed.

Applikationer til ion luftknive
Super ion ringblæseren vejer ikke ret meget og er nem at montere ved at bruge hullerne på dens bagside. Den kan også fastgøres ved hjælp af faste rør. Koblingsbeslag, der holder hver sin halvdel af super ion-ringblæseren sammen, følger med og kan hurtigt installeres eller fjernes alt efter behov.

Super ion ringblæseren fås med en diameter på 2″ (51 mm) og 4″ (102 mm) og er ideel til følgende områder:

  • Rengør og neutraliserer stangpressede materialer
  • Neutraliserer rør, slanger og ledninger
  • Rengør støbte emner
  • Neutraliserer statisk elektricitet for højkvalitets printning
  • Fjernelse af støv inden malerarbejde udføres
  • Fjerner skår, spåner og savsmuld
  • Beholder neutralisering

Se mere om super ion ringblæseren her
Se mere om hvordan du kan undgå statisk elektricitet her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093