23948sdkhjf

Få et Festool rengøringssæt med i købet!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Få et rengøringssæt med GRATIS, ved køb af en Festool støvsuger.


Køb en Festool støvsuger og få et rengøringssæt fra Festool med i købet til en værdi af 595,- DKK – uden ekstra omkostninger.

Kampagen gælder alle Festool’s støvsugere Mini, Midi, CTL, CTM, CTH 26/36/48, undtagen CT 17 og Planex versioner. Kampagnetilbuddet er gældende hos Dorch & Danola i perioden 01.02.2018 til og med 31.03.2018.

Se Festool støvsuger kampgne her!

Opgrader din gamle Festool støvsuger
Festool er kommet med nye funktioner og muligheder til deres støvsugere CT 26, 36 og 48. Men bare rolig du behøver ikke at gå glip af disse nye funktion og muligheder, bare fordi du allerede har en støvsuger fra Festool. Nu kan du give din gamle støvsuger en opgradering eller et facelift, se mere her.

Festool støvsuger - Bare perfekt i system
Festool støvsugere er en integraldel af systemtanken: Hvad enten du arbejder på byggepladsen eller værkstedet, der er tale om grove spåner eller fint støv, store støvmængder eller rengøring indimellem – Festool leverer støvsugere til ethvert anvendelsesformål og enhver støvklasse. Selvfølgelig kompatibel med alt Festool elværktøj, akku maskiner og trykluftværktø,j og integreret i et komplet system af tilbehør og forbrugsmateriale. Udviklet med smarte detaljer til effektivt arbejde, ekstrem robusthed og maksimal levetid. Sidst men ikke mindst er Festool støvsugerne selvfølgelig også udstyret med Festool SERVICE all-inclusive pakken.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.112