Undgå nedbrud og overophedning
Køleløsninger, hvor trykluft omdannes til koldluft
Varme fra ovne og pasteuriseringslinjer kan ødelægge følsom kontrolel-ektronik. Det er derfor, at mange maskinproducenter inden for fødevarer og drikkevarer skifter fra ventilatorer og kølemiddel A/C til kabinetkølere.
Alt, hvad du behøver er trykluft.
✔️ Ingen bevægelige dele = vedligeholdelsesfri pålidelighed
✔️ Hurtig installation
✔️ Termostatstyret trykluftkøling er kun tændt, når det er nødvendigt
✔️ Opretholder NEMA 4X-integritet - kritisk i afvaskningsområder
På billedet fra en kunde er kabinetkøleren sat lige ved siden af en ovnlinje - og holder kontrolpanelerne under 35°C, mens omgivelsestemperaturerne stiger. Det giver oppetid, og produktionen forbliver på sporet.
Er du interesseret i en smartere, renere køleløsning til dit udstyr?
Kontakt os på 4656 4343 og lad os tage en snak.