23948sdkhjf

Ny Line Vac med gevind fra Exair

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Konverterer nemt standardrør til kraftfulde høj volumen transportører

EXAIR’s nye aluminium Line Vac med 2½ NPT og 3 NPT gevind ændrer nemt almindelige rør til kraftigfulde transportsystemer til dele, skrot og andre bulk materialer. Deres større størrelse gør dem perfekte til at transportere større dele og store mængder materiale over lange afstande. Line Vac er designet til at blive monteret på standard VVS rørkoblinger, hvilket gør det nemt at opbygge et komplet transportsystem ved hjælp af standard rør og fittings.

Line Vac transportører anvender en lille mængde trykluft til at frembringe et vakuum, der så giver højt output i den anden ende. Det sker øjeblikkeligt og ved at regulere trykket i trykluften får man fuldstændig kontrol af transporthastigheden. Systemet egner sig til materialetransport, overførsler af dele, påfyldning og til at fjerne bulk materialer.

Line Vac er CE-mærket og opfylder OSHA’s krav til tryk. Den fås i mindre størrelser ned til 3/8 NPT. Gevind modellerne er også tilgængelige i rustfrit stål type 303 og type 316 til mere krævende miljøer, som f.eks. høje temperaturer samt til ætsende og hygiejniske omgivelser.

Andre modeller

  • Line Vac leveres også med glatte ender for montage med slanger
  • Heavy Duty modellen giver slidstyrke samtidig med at der produceres maksimal effekt til materialer med meget bulk
  • Sanitary Flange Line Vac er egnet hvis der kræves en sikker rørforbindelse, hvor Line Vac ofte skal fjernes for rengøring


Kontakt AVS Danmark hvis du er interesseret i at høre mere om Line Vac programmet fra EXAIR,
eller se mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.065