23948sdkhjf
Del siden
Annonce

20 år med Skelmose

Aksel Uglvig Jensen overtog ansvaret for Skelmose i 2004

”Rekruttering handler ikke bare om at finde den fagligt dygtigste kandidat til et job. Det handler om at finde det rigtige menneske til en kultur”.

Det har været filosofien for direktør Aksel Uglvig Jensen, siden han 7. juli 2004 overtog ansvaret for rekrutteringsvirksomheden Skelmose.

Det er derfor et helt særligt 20-års jubilæum, vi kan fejre i dag. Med Aksel ved roret har vi haft to årtier med 1000-vis af spændende og inspirerende møder og samtaler med kunder, kandidater, kolleger og gode samarbejdspartnere; mennesker, som alle har beriget arbejdslivet for os hos Skelmose.

Takket være Aksel!

I alle år har det handlet om at møde mennesker med oprigtig interesse og om at se de kvaliteter, de hver især bragte med. Trods finanskrise og siden Covid-pandemi har vi oplevet vækst og en tilgang af nye kunder, hvor et flertal har været med os i mange år. Her har Skelmoses kerneværdier – Faglighed, Grundighed og Tryghed – spillet en afgørende rolle.

”Vi har både fornyet os og fået nye værktøjer i årenes løb. Men vores fokus har været konstant. Alle mennesker skal tages alvorligt og mødes med respekt, og med til enhver rekrutteringsproces hører omhyggelighed, ærlighed og god kommunikation”.

Resultatet taler for sig selv. Med seks partnere og kolleger er Aksel i dag leder for et alsidigt rekrutteringsfirma, der kan servicere en lang række forskellige fag og funktioner for både store og små virksomheder.

Læs mere om Skelmose her

 

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.035