23948sdkhjf
Del siden

Skelmose ApS

Skelmose 

Skelmose finder den rigtige direktør, leder eller specialist til din virksomhed

Vi finder menneskelige ressourcer
Skelmose er specialiseret i rekruttering af direktion, ledere og specialister til industri-, bygge- og handelsvirksomheder.

Vi hjælper også gerne med køb og salg af virksomhed, HR-rådgivning eller analyser af organisation og ledelse, facilitering af netværk og strategimøder.

Vi har over 30 års erfaring med rekruttering og afpasser altid vores løsninger nøje efter opgavens art og kundens individuelle behov.

Vision
Industriens foretrukne leverandør af menneskelige ressourcer i passende mængder

Mission
Vi vil sikre erhvervslivets konkurrenceevne ved at tilbyde menneskelige ressourcer i passende mængder. Det gør vi via et team stort nok til bredden og erfarne nok til dybden. Et team som udviser ordentlighed.

Garanti for resultater
Som erfarne rådgivere inden for management og ledelse forstår vi virksomhedens kultur, udfordringer og mål. Vi opsøger konstant ny viden og nye impulser, som vi inddrager i vores opgaveløsninger.

Derfor garanterer vi, at de personer, vi ansætter, og de projekter, vi gennemfører, resulterer i vedvarende forbedringer. Og vi følger altid en ansættelse eller et projekt op med møder for at sikre, at krav og forventninger er blevet indfriet.

Din sikkerhed – vores ansvar
Vi lægger stor vægt på vores tre værdier :
- Faglighed
- Grundighed
- Tryghed

Faglighed
Vi ansætter kun til stillinger, hvor vi selv har mangeårig erfaring. Derfor forstår vi de faglige og operationelle krav, samt virksomhedens kultur, udfordringer og mål.

Grundighed
Vi følger en opgave helt til dørs - fra afklaring af virksomhedens behov til ansættelse af den rigtige kandidat, med en afsluttende opfølgning, hvor vi tjekker om kundens og kandidatens forventninger er indfriet.

Tryghed og effektivitet
Gennem hele processen lægger vi vægt på en løbende dialog og fyldestgørende information. Ved at knytte én og kun én rådgiver til virksomheden opnår vi, at alle relevante informationer er samlet hos én person. Det sparer tid og sikrer, at opgaverne bliver løst effektivt. 

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544
10
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.049