23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Senior Project & Site Manager Ole Ovesen hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg

Ole Ovesen er tiltrådt i en stilling som Senior Projektleder og Sitemanager hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Ole er uddannet plade/konstruktionssmed fra Aalborg Værft a/s og supplerede senere med en overbygning som Teknonom fra Aalborg Tekniske Skole.
Arbejdskarrieren begyndte i værkstedet ved Aalborg Industries med fremstilling af industri- og marinekedler samt kedelreparationer i ind og udland.

Senere stod han som Boiler Repair Manager i Dubai med hovedvægt på fremstilling af reservedele til kedelreparationer på landjorden og til søs.

Siden 2003 har Ole været beskæftiget indenfor off-shore branchen med olie og gas i den danske del af Nordsøen. Først som Welder Foreman, senere som Job Preparer og Construction Supervisor.

Siden 2009 har han været ansat som Discipline Engineer ved Semco Maritime, hvor opgaverne har været mange.  Nævnes kan bl.a. forberedelse af beholderinspektioner, udskiftning af HVAC anlæg, udskiftning af potvandsanlæg samt løbende vedligehold. 

Senest har Ole arbejdet med det omfattende renoveringsprojekt af Danmarks største naturgasfelt Tyra, som blev færdig her i 2024.   Et optimeringsprojekt med stort fokus på planlægning og eksekvering af nedtagning af de gamle Tyra felter, og sidst men ikke mindst, hook-up af de nye platforme til Tyra II. 

Ole er vant til at arbejde i et summende internationalt miljø med stort fokus på milestones og deadlines.

 

Spidskompetencer:

·         International Projekt ledelse

·         Planlægning af projekter

·         Shut-down planlægning

·         Resourcestyring af projekter

·         Team ledelse

·         Installation af rør og struktur

·         Kedelanlæg

 

Vi byder velkommen til Ole Ovesen ved Adding Engineering

www.adding.dk

Adding Engineering A/S
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.063