23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lineære aktuatorer efterligner menneskelig berøring

Efterspørgslen på haptiske enheder er stigende i dagens produktion, da de anvender kraft og bevægelse til at efterligne berøringen af menneskefingre

SMAC har introduceret en ny linear aktuator (LPL32) og linear slædeaktuator (LPS30), der hver især er designet til at efterligne berøringen af menneskefingre. Og efterspørgslen på de to haptiske enheder er stigende til alt fra test af smartphones, bil-instrumenter og selv ned til de mindste urdele.

Haptiske applikationer har specifikke krav til kraft. De to nye aktuatorer er designet til at erstatte luftcylindre - de bruger en linear DC-servomotor og er fuldt programmerbare til præcis kraftstyring. De bruges hovedsageligt til en række haptiske processer, fra test af det tryk og den bevægelse, der er nødvendig for at aktivere funktionerne på smartphone-touchskærme, og til gentagne gange at vippe kontakter for at teste holdbarheden.

SMAC's aktuatorer har soft-land funktion, som gør det muligt for en robot forsigtigt at finde en fast overflade, genkende den og problemfrit udføre sin opgave. Når aktuatorerne arbejder, indsamler de data i realtid, som gør de indbyggede controllere i stand til at anvende den data til at foretage en omgående handling.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvis du vil vide mere om haptiske enheder, der anvender kraft og bevægelser til at efterligne berøringen af menneskefingre.

Du kan også læse mere på www.avsdanmark.dk/aktuatorer eller kontakte vores ekspert Lars Engmann direkte på 61 61 12 00 eller på le@avsdanmark.dk

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047