23948sdkhjf
Del siden
Annonce

INSERVICE udvider ejerkredsen med velkendt erfaring

I foråret 2024 har INSERVICE udvidet ejerkredsen og tilfører stærke kompetencer til smedevirksomheden. Det tidligere bestyrelsesmedlem Karsten Bækgård tiltræder som administrerende direktør og får ansvaret for salg, markedsføring, indkøb og ESG.

Med 16 års erfaring inden for salg og marketing hos Sanistål og 8 års erfaring med leverandører og kontraktforhandlinger hos Lemvigh Müller er Karsten Bækgård klar til at bringe nye perspektiver til INSERVICE:

”Jeg ser store muligheder for at skalere virksomheden, og at kunne være en del af den rejse motiverer mig enormt meget” fortæller CEO Karsten Bækgård, og uddyber:

”Jeg bliver meget motiveret af at se ting vækste specielt med fokus på vores medarbejdere, som er vores vigtigste aktiver”.

INSERVICE vil fortsat have fokus på at være ISO 9001-certificerede for at sikre den ensartede og høje kvalitet og opretholde den gode service, som smedevirksomheden er kendt for.

 

Et perfekt match for INSERVICE 

Den nuværende ejer Flemming Juhl er blevet teknisk direktør (CTO) med ansvar for virksomhedens produktion, udvikling og dokumentation, mens Karsten Bækgård vil fokusere på salg, markedsføring og leverandører samt en overordnet strategisk tilgang i virksomheden.

”Flemming og jeg supplerer hinanden godt, hvilket vil styrke INSERVICE ’s fremtidige vækst. Vi er vidt forskellige på den gode måde. Vores forskellige styrker gør os til et godt team, der kan drive INSERVICE til nye højder”, fortæller CEO Karsten Bækgård.

Sammen har Flemming Juhl og Karsten Bækgård store visioner for INSERVICE. De ønsker at udvikle og vækste forretningen, ansætte flere medarbejdere og tage aktive skridt i forhold til bæredygtighed. Administrerende direktør Karsten Bækgård udtaler:

”Jeg glæder mig meget til samarbejdet, da vi komplimenterer hinanden rigtig godt. Jeg ser frem til at lære medarbejderne bedre at kende og arbejde tæt sammen med kunder og leverandører”.

Teknisk direktør og medejer Flemming Juhl tilføjer:

”Jeg ser frem til en spændende fremtid med Karsten (Bækgård, red.), hvor virksomhedens stærke værdier og kvalitetsstandarder vil blive opretholdt og udviklet yderligere”. 

 

Nye markedsmuligheder og fremtidige mål 

Den nye medejer Karsten Bækgård ser mange nye markedsmuligheder for INSERVICE. En af de største er virksomhedens evne til at tage en idé fra koncept til færdigt produkt, hvilket inkluderer tegning, testproduktion, endelig produktion og dokumentation:

”At kunne tilbyde en fuld servicepakke fra idé til færdigt produkt, er ikke noget mange virksomheder kan. Det giver os en unik position på markedet,” svarer administrerende direktør Karsten Bækgård afslutningsvis på spørgsmålet om, hvad fremtiden bringer for den vestjyske smedevirksomhed.

 

Kort om INSERVICE

INSERVICE blev grundlagt i 1989 og hører til i Karup. I mere end 30 år har INSERVICE været mange virksomheders foretrukne samarbejdspartner inden for konstruktion, smedearbejde, CNC-bearbejdning, vandskæring, montage og 3D print. Hos INSERVICE får du kvalitet til tiden.

 

Yderligere information: 

Karsten Bækgård                                                                            Flemming Juhl

Adm. Direktør / CEO                                                                      Teknisk direktør / CTO

+45 4033 7604                                                                                  +45 2085 3510                                                     

kbh@in-service.dk                                                                           flemming@in-service.dk

In-Service
Alskovvej 47
7470 Karup J
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26988438
P nummer: 1010649494

Kontaktperson

Karsten Bækgård
Administrerende direktør
+45 40337604 kbn@in-service.dk

Send til en kollega

0.049