23948sdkhjf
Del siden

In-Service

INSERVICE har gennem mere end 30 år været mange virksomheders foretrukne samarbejdspartner inden for smede- og maskinarbejde, CNC-bearbejdning, 3D-konstruktioner og vandskæring.

Vi løfter allerhelst hele opgaven fra konstruktionen i tegnestuen til montagen inden overlevering. Vi kan dog også klare enkelte dele, hvis du blot har brug for os til f.eks. CNC-bearbejdning.

Hos INSERVICE er du garanteret kort og sikker levering. Vi har stor erfaring som specialiseret underleverandør inden for bearbejdning af stål og metal, og hver dag samarbejder vi med en lang række virksomheder indenfor metalindustrien, der ønsker kvalitet til tiden med indbygget fleksibilitet. Hos os er kommandovejen kort. Det betyder, at du som kunde altid er i tæt kontakt med produktionen, hvis der opstår behov for omlægning eller justering af processen.

INSERVICE har hjemme i Karup, hvor virksomheden blev grundlagt i 1989. Lige siden dengang har vi fungeret som professionel samarbejds- og sparringspartner for metalindustrien.

Vælger du INSERVICE som samarbejdspartner, får du erfaring, ekspertise og knowhow smeltet sammen i en løsningsorienteret tilgang til din idé eller projekt.

In-Service
Alskovvej 47
7470 Karup J
Danmark
CVR nummer: DK26988438
P nummer: 1010649494
12
ISO 9001:2015, DS/EN 1090-1
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047