23948sdkhjf

In-Service

INSERVICE er en dynamisk virksomhed, der med mere end 30 års erfaring fungerer som specialiseret underleverandør inden for bearbejdning af stål og metal. Vores kompetencer er fremstilling af specialmaskiner, vandskæring, kantbukning, svejsning/sammenføjning, CNC-bearbejdning og tegning af 3D-konstruktioner med dokumentation. Hos In-service tilbyder vi kundetilpassede løsninger i form af både simple og komplekse komponenter og profiler i stål, metal og plast. Med vores mangeårige erfaring i faget og hermed tilegnede viden omkring materialernes egenskaber, fungerer vi som en yderst professionel samarbejds- og sparringspartner inden for metalindustrien – også når det gælder udvikling af nye produkter.

Vi kender til vigtigheden af indsigt – og søger altid aktivt at engagere os i enhver given opgave for at kunne indfri kundernes mange forskellige individuelle ønsker og behov på bedst mulig vis. Virksomheden er indrettet i et moderne produktionsmiljø - hvor vore medarbejdere sikrer en stabil og dynamisk arbejdsgang, der kommer kunderne til gode i form af:

Fleksibilitet: En af hjørnestenene i virksomhedens filosofi er fleksibilitet – en flad ledelsesstruktur sikrer at kunden altid er i tæt kontakt med produktionen, uanset hvem der tales med. Dette giver mulighed for hurtig omlægning i produktionen.

Kvalitet til tiden: Vi arbejder målrettet for at opnå størst mulig kundetilfredshed gennem indfrielse af kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget. For os er et godt solidt kvalitetsarbejde inden for kort/sikker leveringstid en vigtig grundsten i virksomhedens virke.

Leverandør-kompetencer

Nyheder

Nyeste kompetencer

Fakta om In-Service

Adresse
In-Service
Alskovvej 47
7470 Karup J

Region
Danmark
Midtjylland
Viborg Kommune

Telefon: +45 97101030

Fax: +45 97102930

CVR nummer: DK26988438

P nummer: 1010649494

Ansatte: 12

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Flemming Juhl
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 20853510

Jens Ole Meldhede
Afdeling: Teknisk Afdeling
Stilling: Konstruktør
Direkte telefon: +45 40485272

Send til en kollega

0.157