23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Senior Project Manager & Site Manager Brian Kristensen hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Brian Kristensen er tiltrådt i en stilling som Senior Projektleder og Site Manager hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Brian er uddannet ved Bladt, hvor opgaverne bestod af opbygning af struktur og procesudstyr til olie/gas industrien samt procesudstyr og akkumuleringsbeholdere til forskellige brancher. Han tog del i installationen i både ind-og udland, nævnes kan Gibraltar, Grønland, Færøerne og Danmark.

For 31 år siden startede han i M&T og efterfølgende Semco, og har i alle 31 år har været fast konsulent ved Mærsk Olie & Gas og senere Total Energi. 

Her fungerede han som Supervisor/projektleder og Hook up delivery lead på platforme i Nordsøen. 

Desuden var han Site Engineer i Singapore, Holland og Norge i forbindelse med fremstilling og godkendelse af platforme til Nordsøen.

Struktur og grundighed er kendetegnende for Brians arbejde, hvor han sikrer alle nødvendige processer og procedurer er på plads. Han er vant til forandring og er altid omstillingsparat med stort overblik i både små og store komplekse opgaver fra design til installation og idriftsættelse.
 
De sidste 7 år har Brian været medansvarlig for Tyra projektet som skal sikre gas til Danmark og EU, et projekt til omkring 23 Mia. Han var nøgleperson ift. design kommentering, procedure-, sikkerheds- og installationsmetode samt Offshore afvikling af hele projektet. 

Efterfølgende var han i land og forberedte installation af de kommende platforme, som skal sikre gas til Danmark og Europa. Her var han leder af en gruppe på over 600 mand med en sammensætning af omkring 36 nationaliteter. Et stort internationalt komplekst projekt. 
 
Faglig og erfaringsmæssigt beskrives Brian som Projekt leder med både elektrisk og mekanisk erfaring fra proces og struktur samt international personaleledelse. Dedikeret til at levere høje resultater. Er udadvendt og skaber relationer til kollegaer og samarbejdspartnere. Ser fordele i mangfoldighed og internationalt arbejdsmiljø. Har miljø/sikkerhed og kvalitet som højeste prioritet samt at levere til tiden. Drives af ansvar med en strategisk og operationel tilgang, og leder folk via motivation. Kommunikerer på alle niveauer og har stor erfaring i at samarbejde med eksterne parter. Arbejder godt under pres og holder humøret og moralen høj.

Nu hvor første gas er leveret fra Tyra, er Brian klar til nye spændende opgaver for Adding Engineering.

Han er allerede godt i gang med et større projekt for Nobian/ Dansk Salt.

 

Spidskompetencer:

·         Projektledelse - internationalt

·         Interim ledelse

·         Strategi, planlægning og eksekvering

·         Procesudstyr/anlæg

·         Idriftsættelse

·         Dokumentation og start op

·         HSEQ

 

Vi byder velkommen til Brian Kristensen ved Adding Engineering

www.adding.dk

 

  

Adding Engineering A/S
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047