23948sdkhjf
Del siden
Annonce

OLSONS udvider programmet med LVD pladebearbejdningsmaskiner

OLSONS har indgået aftale med LVD om eksklusiv distribution af deres pladebearbejdningsmaskiner i Sverige og Danmark. Opkøbet af Trekomp Maskinservice AB styrker OLSONS' serviceekspertise. 40 ansatte i alt.

OLSONS har indgået aftale med LVD, Belgien, som eksklusiv distributør af LVD’s pladebearbejdningsmaskiner til Sverige og Danmark. 

LVD er en førende producent af pladebearbejdningsudstyr, herunder laserskæremaskiner, stansemaskiner, kantpressere, automatiske og semiautomatiske panelbukkere, pladesakse og automationssystemer, der kan integreres og understøttet af deres CADMAN®-softwareprogram. LVD's Industry 4.0- produkter og teknologi muliggør samkøring fra konstruktion til smart produktion.

 
OLSONS styrker fokus på et sikket Maskinkøb
OLSONS har været aktiv i mere end 50 år med fokus på det nordiske marked. Virksomheden har stor erfaring inden for salg og support af hydrauliske- og mekaniske- pressere og repræsenterer førende maskinleverandører. 

OLSONS er kendt for sin stærke serviceorganisation med et netværk af serviceteknikere, strategisk placeret i hele regionen, hvor vi tilbyder lager af reservedele, maskinopgraderinger, uddannelse og vedligeholdelsessupport.

OLSONS har for nylig opkøbt Trekomp Maskinservice AB, en serviceorganisation, der arbejder med et bredt program af kantpresser- og pladesakse- fabrikater, hvilket yderligere har styrket vores serviceekspertise og tilstedeværelse på marked. Personalet fra det tidligere LVD Scandinavia AB vil blive fuldt integreret i Trekomp Maskinservice AB fra 1. juni 2024 for yderligere at styrke kompetencen og supporten af LVD- og Pullmax- maskinprogram. 

Med denne integration vil OLSONS organisation fremover bestå af 40 ansatte.
 

 

Olsons Maskinservice AB
Hulvej 24
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark

Kontaktperson

Ole Grunnet Sørensen
Area Sales Manager, Danmark
+45 51201383 ole.sorensen@olsons.se

Send til en kollega

0.048