23948sdkhjf
Del siden

Olsons Maskinservice AB

Olsons Maskinservice DK
- Specialist i og omkring presse teknologi.

Siden 1974 har vi arbejdet med service, reparationer og ombygning af alle typer presser og presselinjer og har udført tusinder af opgaver for skandinaviske pressebrugere i Skandinavien.

I årenes løb har vi opbygget et komplet produktsortiment inden for mekaniske og hydrauliske presser med div. udstyr og udfører risikovurderinger, installationer og træning som en del af vores leverancer.
Vores filosofi er at have den samme lokale servicemontør, i nærområdet og med direkte ansvar for hver deres "Olsons" kunder. Derfor har vi vores serviceteknikere på 10 lokale permanente servicestationer, fra Kristianstad i syd til Mora i nord samt Danmark i vest. Så vores kunder hurtigt og nemt kan få den rigtige hjælp.

Vores fokus er at bygge vores forretning på en erfaren og velfungerende serviceorganisation, der kan tilbyde vores kunder markedets stærkeste opbakning og service for de maskiner vi leverer.

Vores produktsortiment omfattes af følgende leverandører;
- Ales Pres, mekaniske pres
- Hursan, hydrauliske presser
- Coil Tech, coil-linjer
- PA, USA, båndfremføring
- Herrblitz, Italien Båndfodring, trådfodring
- GPA, Italien Presseventiler, bæltetilførsel, kraftpresser. servopresser
- Forwell, Taiwan, værktøjsskift
- Serapid, Frankrig Værktøjsstyring

Læs mere om os på www.olsons.se/da eller kontakt vores Ole Grunnet Sørensen tlf.: +45 51 20 13 83, Mail: ole.sorensen@olsons.se

Olsons Maskinservice AB
Hulvej 24
8700 Horsens
Danmark
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.033