23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En særdeles velbesøgt husmesse er netop overstået hos Kapema

Onsdag og torsdag i uge 17 viste sig at blive mere travle end normalt, da fremmødet af kunder og bekendte langt oversteg forventningerne

Alt fra save, boremaskiner, bearbejdningscentre, maskinsakse, kantpressere, drejebænke, lasere og traditionelle svingbukkere var startet op, og blev demonstreret for de nysgerrige.

På trods af flere meldinger omkring generel afmatning på flere markeder, så synes humøret og investeringslysten intakt, og dette kom ligeledes til udtryk ved flere lukkede handler på dagen. 

Der er i særdeleshed vist stor interesse for de lidt større fiberlasere og bearbejdningscentre, som i dag findes i en så fornuftig prisklasse, at alle kan være med, samtidig med at kvaliteten er høj. 

Mange af de maskiner vi sælger hos Kapema i dag fremstilles iht. de kriterier som mange kunder værdsætter; det er maskiner af høj kvalitet, omkostningseffektive og pladsbesparende, hvor miljøet også vægtes højt. Derudover er det vigtigt at vi har vores egen serviceafdeling og kompetente fagfolk ved hånden.

Hele lageret er omdannet til showroom, hvor alle maskiner står klar til øjeblikkelig ibrugtagning – og sådan vil det blive stående i lang tid fremover. Det er således muligt med kort varsel at booke tid for fremvisning.

Vi glæder os over den interesse der er udvist til husmessen, og vi står naturligvis til rådighed med flere løbende fremvisninger, tilbud og rådgivning på tlf. 9618 8700. www.kapema.dk

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240

Kontaktperson

Kristian Mortensen
Direktør
+45 24488215 ksm@kapema.dk

Send til en kollega

0.05