23948sdkhjf
Del siden

Kapema A/S

Kapema er stiftet i 2004 og er en kompetent og pålidelig leverandør af maskiner til metalindustrien. Udover køb og salg af nye og brugte maskiner tilbyder vi alle former for service og automatisering på både nye og eksisterende maskiner. 

Branchens bredeste produktsortiment, omfattende lagerhold af både maskiner og reservedele samt en serviceorganisation med bred faglig kompetence gør Kapema til en attraktiv samarbejdspartner for alle grene i metalindustrien og er i dag én af landets førende virksomheder inden for salg og service af maskiner til metalindustrien. 

Med konstant fokus på udvikling, tætte relationer og nytænkning, er Kapema i fortsat ekspansion og produktsortimentet omfatter et stort antal repræsentationer af verdens mest kendte og respekterede producenter. Vores store udstilling i Thisted er altid åben for demonstrationer af enhver form for maskineri til såvel pladebearbejdning som spåntagning. Salgsafdelingen består af landets mest erfarne og professionelle produktspecialister, alle med mange års erfaring indenfor salg og rådgivning omkring produktionsudstyr til metalindustrien. 

Vi tilbyder markedets mest komplette setup og leverer turnkey-løsninger, hvor vi:
- Afdækker kundens behov
- Leverer og installerer maskinerne
- Afholder kursus
- Servicerer maskinparken

 

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047