23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HM Machinery præsenterer den revolutionerende PREMIUM Hydrauliske CNC-styrede kantpresser

I et banebrydende skridt, der skal omdefinere præcision og effektivitet inden for metalbearbejdning, har HM Machinery annonceret lanceringen af deres seneste innovation - den PREMIUM Hydrauliske CNC-styrede kantpresse. Denne topmoderne maskine er klar til at revolutionere bukningsoperationer med sin topmoderne teknologi og uovertrufne ydeevne.

Udstyret med avanceret aksestyring, herunder 4-aksen som standard og mulighed for 6-akser, kan operatørerne opnå hidtil usete niveauer af præcision i bukningsoperationer. Med en Y-akse-nøjagtighed på ±0,01 mm og en Y-akse-gentagelsesnøjagtighed på ±0,01 mm sikrer PREMIUM kantpresser konstante og fejlfri resultater ved hver bøjning.

Vedligeholdelse af Emnets rethed på ≤±0,3/1000 mm opretholder de højeste kvalitetsstandarder og garanterer overlegne færdige produkter. Fra Promecam-type topværktøjer til et udvalg af bundværktøjsmuligheder, herunder specielt 4V-diebundværktøj, tilbyder PREMIUM-serien enestående alsidighed for at imødekomme forskellige bukningskrav.

Med Promecam Type Fast Clamping systemet for værktøj optimeres værktøjsskift for maksimal effektivitet og nedetid minimeres. Denne PREMIUM kantpresser drives af en pålidelig ECKERLE-pumpe med WANNAN-motor og et HAWE/Hoerbiger-hydrauliksystem og leverer konsekvent og pålidelig ydelse.

Med Cybelec Cybtouch CNC-styringssystemet kan operatørerne sømløst navigere maskinen til præcis og brugervenlig betjening. Fra lasersikringssystemer til bagside dørsikkerhedssensorer prioriterer denne PREMIUM kantpresser operatørsikkerhed uden at påvirke produktiviteten.

Med en CNC-styret motoriseret pladeanslag med rigelig rejse maksimeres produktiviteten for at imødekomme kravene fra forskellige bøjningsapplikationer. Bygget på en tung og afspændingsfri svejset ramme sikrer PREMIUM-serien stabilitet og nøjagtighed, selv under de mest krævende forhold.

Med et opbevaringssystem opdelt i tre funktionelle områder er adgangen til værktøjer og tilbehør hurtig og ubesværet, hvilket yderligere forbedrer arbejdsflydens effektivitet. Understøttet af en CE-erklæring og en 2-årig garanti tilbyder denne PREMIUM kantpresser ro i sindet og tillid til dens ydeevne og pålidelighed.

Yderligere forbedrede muligheder som en udvidet pladeanslag og forbedret køling hæver ydeevnen for PREMIUM-serien yderligere og gør den til den ultimative løsning for metalbearbejdningsprofessionelle, der søger uovertruffen præcision og effektivitet.

Læs mere om PREMIUM kantpresser serien i denne brochure

Scantool Group
Industrivej 3-9
9460 Brovst
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89667216
P nummer: 1002824175

Kontaktperson

Kim Winther
Salgschef - Danmark og Færøerne
+45 96 44 44 12 kw@scantool-group.dk

Send til en kollega

0.047