23948sdkhjf
Del siden

Scantool Group

Scantool Group er en dansk virksomhed, som udvikler, producerer og sælger industrimaskiner inden for slibning, polering, bore- og metalbearbejdning. Virksomheden har hovedsæde og produktion i Brovst i Nordjylland og beskæftiger 30 medarbejdere. Vi er blandt de førende producenter i Europa og eksporterer til 65 lande. Vores produkter er udviklet og produceret med fokus på høj kvalitet, funktionalitet, sikkerhed, dansk design og ikke mindst god service.

Scantool Group består af de fem velkonsoliderede selskaber Scantool A/S, Arboga A/S, KEF-Motor A/S, HM Machinery A/S og Scantool Group ApS. Virksomheden blev grundlagt i 1980 under navnet Scantool A/S, hvorefter virksomheden ekspanderede markant ved at opkøbe nogle af de bedste spillere i branchen. Derved er Scantool Group blevet til en stærk organisation med over 110 års viden, erfaring og ekspertise. Samlet kan vi tilbyde en bred vifte af kvalitetsprodukter inden for slibning, polering, bore- og metalbearbejdning.

Vores produkter fremstilles på vores egen fabrik i Brovst i Nordjylland samt hos vores produktion i Polen og Taiwan. Der er tale om et mangeårigt samarbejde med nøje udvalgte leverandører, hvor produkterne fremstilles efter vores krav og specifikationer. Vi laver kvalitetstjek på alle vores produkter og sikrer derved kvaliteten i alle led. Produkterne har en lang levetid. Ydermere tilbyder vi to års garanti. Vigtigst af alt så står vi på mål for det, som vi laver.

Vi producerer både standardiserede og kundetilpassede produkter. Skulle I have særlige ønsker til vores maskiner, så kontakt os endelig og lad os få en snak om, hvordan vi kan imødekomme jeres behov.

Vil du vide mere?
Du kan læse meget mere på vores hjemmeside: https://scantoolgroup.dk/da

Scantool Group
Industrivej 3-9
9460 Brovst
Danmark
CVR nummer: DK89667216
P nummer: 1002824175
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047