23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt produkt: PEM® Roller Bearing Fasteners giver pladssparende udtræksfunktion

PennEngineering®, der står bag PEM-brandet, har lanceret et nyt produkt inden for befæstelsesteknologi, der kombinerer presbefæstelse med udtræksfunktion.

PEM® Roller Bearing Fastener er en plads- og omkostningsbesparende alternativ til udtræksfunktioner, hvor udtræksskinner enten bliver overflødige eller fylder for meget i applikationen.

PennEngineering® (der står bag PEM®-brandet) har lanceret et produkt, som bedst kan beskrives som en rullelejebefæstelse, der kombinerer PEM®’s velkendte presbefæstelsesteknologi med rullelejer. Det giver større designfrihed, når OEM-udviklere, ingeniører og teknikere bygger nye applikationer.

Det nye produkt, som Hans Buch A/S er dansk distributør af, vækker begejstring.

- PEM® er og har altid været innovative. Derfor er det meget spændende og motiverende at arbejde med PEM® som leverandør. Med Roller Bearing Fasteneren viser PEM® igen, at de er foran markedet, siger Claus Holm, salgsleder og produktchef i Hans Buch.

PEM® Roller Bearing Fasteners er yderst velegnet til virksomheder, der udvikler og producerer kabinetter, kapslinger og anden interiør til applikationer for eksempelvis metalindustrien og elektronikindustrien.

Læs mere om det nye produkt her: ”PEM® Roller Bearing Fasteners: Pladsbesparende alternativ til udtræksfunktioner

Læs om vores mekaniske løsninger og mekanisk befæstelse

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier til dig, der arbejder med mekaniske komponenter og metalbearbejdning. Her finder du f.eks. også udtræksskinner og transporthjul til den brede industri.

Kontakt Hans Buch for teknisk rådgivning eller få hele overblikket her: ”Mekaniske løsninger til mange anvendelsesmuligheder

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Lær Hans Buch bedre at kende på to minutter

Tidligere på året lancerede Hans Buch A/S sin nye kampagnevideo, der på blot to minutter fortæller mere end et århundredes historie om Hans Buch.

Læs mere her: ”Brug to minutter og få 100 års historie om Hans Buch A/S

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.047