23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny rørlaser fra Kapema skal fremtidssikre producent af staldinventar

CN Agro forventer at én medarbejder fremover kan klare to mands arbejde i rørskæringen

Hos CN Agro i Nykøbing Mors producerer man en række forskellige produkter til landbruget. Det gælder alt fra transportvogne og fodertrug til folde og læskure til husdyr.

Kostpriser skal ned
Fælles for mange af produkterne er, at der indgår rør – masser af rør. Derfor har CN Agro netop investeret i en Senfeng SF6020T rørlaserskærer leveret af  Kapema.

Kapema har stor succes med Senfeng fiber- og rørlasere til kunder i Danmark, og maskinen til CN Agro er den fjerde rørlaser, der er solgt i Danmark, udover ca. 30 Senfeng fiberlasere. 

Rørlaseren til CN Agro er udstyret med en 2 kW laserkilde, og kan skære rør op til 6 meter i Ø20-220 mm.

For Mikkel Drejer og CN Agro var investeringen logisk.

- Vi har vores produktion i Danmark, og for at vi kan blive ved med det, så bliver vi jo nødt til at investere i nogle nye maskiner, og det er blandt andet derfor, at vi har investeret i den her rørlaser - for at prøve at se, om vi kan få vores kostpriser lidt ned på vores produkter, så vi kan konkurrere lidt med udlandet, siger han.

Bruger store mængder profilrør
Forventningen er dermed, at rørlaseren kan gøre produktionen langt mere rationel, og frigive mandetimer til andre opgaver.

Vi havde to mand, der stod og savede og borede før, i en almindelig sav, og det håber vi, at én mand kan klare med rørlaseren,Mikkel Drejer, medindehaver, CN Agro
- Det er nogle ret store mængder profilrør, vi kører igennem. Hovedparten af vores produktion er i profilrør, så derfor gav det god mening at skulle have sådan en rørlaser.

Han håber også, at investeringen kan kaste lidt andre muligheder af sig.

- I og med, at vi har fået rørlaseren, kan vi måske også skære lidt for andre lokale virksomheder. Det er i hvert fald planen på sigt, lyder det fra Mikkel Drejer.

Ser mod Tyskland og Norge
Først og fremmest er det dog til egne behov, maskinen er anskaffet, og med mere konkurrencedygtige priser på virksomhedens produkter er håbet også at kunne indtage nye markeder.

www.kapema.dk

 

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240

Kontaktperson

GT
Gert Thomsen
Produktchef
+45 30303820 GT@kapema.dk

Send til en kollega

0.032