23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialtilbud på Maskiner til Undervisningsbrug

Kapema har hele paletten af maskiner til metalindustrien deriblandt maskiner, som er særdeles velegnet til undervisningsbrug

EMCO & Style er nogle af Europas førende producenter af værktøjsmaskiner fra hhv. Østrig og Holland. 

Der tilbydes en hel unik mulighed for at anvende flere styringer på samme maskine, hvorved der spares både plads og penge. Til én EMCO maskine kan der for eksempel undervises i flere forskellige styringer – både til gavn for lærer og elever.

Maskinerne er produceret med anvendelse af europæiske komponenter og med stor fokus på miljø og omkostninger.

Kapema har solgt adskillige maskiner til uddannelsesinstitutioner, bl.a. 7 stk. CNC maskiner i det allernyeste design og med de mest topmoderne styringer på markedet til Syddansk Erhvervsskole i Odense. Ydermere har vi solgt flere fiberlaser til uddannelsesbrug. Referencer er bl.a. Mercantec, EUC Lillebælt og Martec.

Der er en del krav og sikkerhedsforanstaltninger når det gælder maskiner til undervisningsbrug, og præcis disse krav kan både Style og Emco maskinerne i høj grad leve op til.

Kapema er en af Danmark’s største udbydere af maskiner til metalindustrien og repræsenterer i Danmark på eksklusiv basis en lang række af de mest anerkendte producenter af maskiner til både plade- og rørbearbejdning, spåntagning og afkortning.

Vi har et hav af maskiner særdeles velegnet til skolebrug, bl.a.

Senfeng fiberlaser type SF1313G til en pris på kun kr. 560.000,-
Pladsbesparende maskine i et topmoderne design.  Betjeningsvenlig med stor touchskærm samt IPG generator med ydelse fra 1 - 3 kW.  Bord str. 1300x1300 mm. Skærehoved med autofokus fra Raytool.  Positioneringsnøjagtighed: +- 0,05 mm. Gentagelsesnøjagtighed: +-0,02 mm. Cypcut software brugerflade. Max. hastighed op til 80 m/min.

Mini Center fra tyske Priminer til en pris på kr. 350.000,-  (DEMO model til kr. 315.000,-)
Kompakt maskine med et aftryk på kun 1600x2000 mm. 
Virtuel software anvendes til kurser. Dette er software, der giver operatøren mulighed for at øve sig i at bruge CNC-maskinen på skærmen på en computer og strukturen minder om et computerspil.

Style CNC drejebænke og fræsemaskiner
Fantastisk intuitiv styring, som flere gange er blevet udråbt til bedste indenfor segmentet. Styringen er på Dansk, og guider igennem hele forløbet fra tegning til færdigt emne. Samme styring på både fræsemaskiner og drejebænke, således der opnås stor ensartethed.

Emco CNC drejebænke og fræsemaskiner
Små og meget pladsbesparende maskiner. I stedet for traditionelt styringspanel placeret på maskinen, så styres disse via interface på normal PC. Dette giver samtidig mulighed for at skifte mellem styringer, således der på én og samme maskine kan ske betjening via både Siemens, Fanuc, Fagor og Heidenhain – dette er helt unikt, og stiller de studerende endnu stærkere efter  endt uddannelse.

Kontakt os for et godt tilbud på tlf. 9618 8700

www.kapema.dk

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240

Kontaktperson

MS
Mogens Sørensen
Produktchef
+45 40241518 ms@kapema.dk

Send til en kollega

0.031