23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bruger I jeres trykluft intelligent?

Intelligente trykluftsystemer udnytter Coanda-effekten, der er en væskes tilbøjelighed til at klæbe til væggene på en buet overflade.

Coanda-effekten bruges f.eks i designet af fly-vinger til at producere opdrift. Toppen af vingen er buet, mens bunden af vingen forbliver lige. Når luften kommer hen over vingen, klæber den sig til den buede overflade, hvilket får den til at sænke farten og skabe et højere tryk på undersiden af vingen. Dette kaldes opdrift og er det, der får et fly til at flyve.

Coanda-effekten er også drivkraften bag mange af Exairs intelligente trykluftprodukter, som er designet til at udnytte dette fænomen og trække omgivende luft ind i den primære luftstrøm. Trykluften blæses ud gennem små åbninger og skaber luftbevægelser i omgivelserne. Exairs Super luftknive, luftdyser og luftforstærkere bruger kun en lille mængde trykluft som kraftkilde og trækker "gratis" luft ind fra omgivelserne, hvilket forstærker både kraften og volumenet af luftflowet.

Super luftknivene giver den største mængde luftforstærkning med en rate på 40:1, hvor den ene del er trykluftforsyningen og de 40 dele er den omgivende luft hevet ind fra omgivelserne. Super luftdyserne og Super luftforstærkeren bruger også denne effekt til at give luftforstærkningsforhold på op til 25:1, afhængigt af modellen. Super luftforstærkerens patenterede design gør det muligt at trække store mængder af den omgivende luft ind og samtidig holde lydniveauet så lavt som 69 dBA ved5,5 Bar.

Udnyttelse af Coanda-effekten giver altså mulighed for massive trykluftbesparelser
Hvis du gerne vil erstatte en ineffektiv løsning med et Intelligent trykluftprodukt, så kontakt os på 4656 4343.

Se mere om afblæsning og super luftknive her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.064