23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lækagesøgning: Mest lønsomste metode til energibesparelse

Vidste du, at lækagesøgning er en af de mest lønsomme og hurtigste metoder at anvende, når det gælder energibesparelser i et trykluftsystem?

Lækager udgør cirka 20-30% af det samlede energiforbrug på en arbejdsplads.
Invester du i lækagekontrol, så vil du allerede kunne se et afkast efter 3 til 6 måneder.
Hos Granzow A/S tilbyder vi LEAQS, der indebærer lækagesporing og optimeringssoftware, der giver dig et samlet billede af de fundme lækager i din installation.

Med vores lækagesøgning får du også adgang til vores optimeringssoftware, der giver dig det perfekte værktøj til at håndtere de fejl, en lækagesøgning måtte finde. Vi kan også gennemgå dit tryksystemer for lækager, med helium læksøgning. På den måde får du fuld kontrol over forbruget, tryk og dugpunkter ved installation af overvågning enten midlertidig eller på permanent basis. LEAQS-systemet er verdens mest brugte system til lækage management med tæt på 8000 dokumenterede projekter. Derfor får du med deres overvågning og måling den bedste omkostningskontrol på markedet.

Et hul på bare 1 milimeter kan hurtigt løbe op i et flercifret beløb årligt.
Granzow A/S tilbyder vi LEAQS, der indebærer lækagesøgning og optimeringssoftware, der giver dig et samlet billede af de fundme lækager i din installation.
Læs mere om lækagesøgning på vores hjemmeside

Hvad koster ”små” lækager?
Man  kan blive overrasket over hvad lækager kan medføre af ekstra omkostninger i form af øget trykluftvolumen - også fra det, der betegnes som "små" lækager. En lækagesøgning kan i yderste tilfælde være forskellen mellem om du kører med én eller to kompressorer.

Læs videre i vores "spar energi" univers og få tips til hvilke energibesparende tiltag din virksomhed kan gøre brug af.

Kontakt os i Granzow, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcist, hvad du skal bruge.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web:  www.granzow.dk

Vi har mere end 89 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046