23948sdkhjf
Del siden

Granzow A/S

Granzow A/S er en af Danmarks førende leverandører af udstyr og service til trykluft, vakuumpumper, pumper ,generatorer og automatik-produkter. Granzow udfører også service på alle typer trykluft- og vakuumanlæg.

Det betyder for dig som kunde, at du kan være helt tryg ved at overlade totalansvaret til os. Lige fra projektering til installation, efterprøvning og efterfølgende service er Granzow din effektive samarbejdspartner mange år fremover!

Parker product center - Fysisk butik i Glostrup
I maj 2022 afholdte vi åbningsceremoni for vores nye fysiske butik med produkter fra Parker Hannifin.

Adresse: Ejby Industrivej 26, 2600 Glostrup.

Vi vil gerne gøre det nemt for forbrugeren under pludselige opstået situationer, hvor det at vedlægge os et besøg kan spare dem ventetiden og fragtomkostninger.
Butikken har åbningstiderne 08:30-15:00 man-tors. og 08:30-13:30 fredag med mulighed for betaling med kort eller blive faktureret. På adressen tilbyder vi blandt andet salg af fittings, regulatorer, ventiler, nylon-slanger og JUN-AIR kompressorer.

Energioptimering
Energioptimering er et rådgivningsområde som er et af Granzow's specialer. Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder til en bedre driftsøkonomi ved at holde det faktiske behov for trykluft og vakuum op mod kundens nuværende energiforbrug og maskinpark.

Typisk er ældre kompressorer dyrere i drift og service, behovet for trykluft ændrer sig i takt med produktions-ændringer, og måske har jeres virksomhed kastet sig over nye produktområder. Alt sammen ændringer som man let overser i den løbende drift, men som tilsammen kan betyde at tingene kan gøres på en bedre/billigere måde.

Granzow's trykluft- og vakuumeksperter er mestre i at gennemgå jeres virksomhed og spotte den optimale konfiguration for netop jeres virksomhed.

Læksøgning
Læksøgning er en teknisk svær diciplin, og Granzow's trykluft- og vakuumeksperter hjælper gerne med at søge jeres systemer igennem.

Foruden deciderede læksøgningsprodukter tilbyder Granzow også assistance til den egentlige sporing. Vi har mange års erfaring med systemer som "driller" og ved hvor de typiske svagheder er.

At bede Granzow om hjælp til læksøgning har ofte tjent sig hjem på meget kort tid i form af billigere produktion og færre driftsstop.

Behovsanalyse
Granzow tilbyder at analysere jeres behov for trykluft, vakuum, pumper og automationsprodukter. Hvad enten I har behov for renovering eller helt nye systemer, har Granzow stor erfaring med at finde de elementer som er optimale til at løse netop jeres behov.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153
Godkendt af Fødevarestyrelsen, ISO 14001:2015 , ISO 9001, ISO 9001:2015, AAA

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.064