23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad koster"små" lækager?

Utætheder er oftes aldrig godt og kan koste store summer på pengepungen. På vores hjemmeside har vi lavet en tabel, som er et godt eksempel på hvor meget tab du kan forvente ud fra en bestemt lækagestørrelse.

Udløber
4. april 2029

Dit totale lækageniveau består af en mængde små lækager. Man kan nemt blive overrasket over omkostningen og den trykluftsvolumen, som lækker fra det der betegnes som ”små” lækager. Få missede lækager indebærer mistede besparelser. Derfor bliver den rette teknik og metodik altafgørende for at opnå et optimalt resultat.

Et hul på bare 1 millimeter kan hurtigt løbe op i et flercifret beløb årligt.

Se hvor stort et tab du kan få gennem vores tabel eksempel

Hvad koster lækagen per måned og år?
Trykluft er dyrt – det ved de fleste virksomheder, men hvor dyrt er det egentligt? Tabellen nedenunder viser besparelsespotentialet baseret på 20% lækage med en omkostning på 15 øre pr. kubikmeter, 24 timers drift 365 dage om året. De fleste virksomheder har et lækageniveau på 20 – 30 %.   

Så ønsker du at høre mere om, hvordan du med den rette lækagesøgning kan reducere dit trykluftforbrug og CO2-udledning, så kontakt Granzow og hør mere om, hvordan vi kan implementere LEAQS lækagesystem i netop din virksomhed.

Kontakt os her

Lækager udgør cirka 20-30% af det samlede energiforbrug på en arbejdsplads.
Invester du i lækagekontrol, så vil du allerede kunne se et afkast efter 3 til 6 måneder.
Hos Granzow A/S tilbyder vi LEAQS, der indebærer lækagesporing og optimeringssoftware, der giver dig et samlet billede af de fundme lækager i din installation.

Med vores lækagesøgning får du også adgang til vores optimeringssoftware, der giver dig det perfekte værktøj til at håndtere de fejl, en lækagesøgning måtte finde. Vi kan også gennemgå dit tryksystemer for lækager, med helium læksøgning. På den måde får du fuld kontrol over forbruget, tryk og dugpunkter ved installation af overvågning enten midlertidig eller på permanent basis. LEAQS-systemet er verdens mest brugte system til lækage management med tæt på 8000 dokumenterede projekter. Derfor får du med deres overvågning og måling den bedste omkostningskontrol på markedet.

Kontakt os i dag
Lad vores eksperter undersøge hvor din virksomhed kan opnå store besparelser.
Giv os et kald på 43 20 26 00

Eller gør brug af vores kontaktformular.
Åbningstider:
Mandag til Torsdag:   08:00 - 16:00
Fredag:                         08:00 - 14:30

Døgnservice uden for normal åbningstid
+45 70 13 26 00

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047