23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Case: En innovativ udtræksskinneløsning til skobeskyttelse

Den rette udtræksskinne kan løse stort set alle udfordringer til udtræk og adgang. Det gælder også for den danske opfindelse af skobeskyttelse Imbox Protection.

Hans Buch og den verdenskendte leverandør af udtræksskinner, Accuride, udviklede sammen en løsning, der blev leveret til den danske virksomhed, der står bag en patenteret løsning for skobeskyttelse.

Den patenterede løsning går i alt sin enkelthed ud på, at skoene sættes på den monterede skuffe og enkelt skubbes ind i den tillukkede boks. Her var Hans Buchs leverandør af udtræksskinner, Accuride det naturlige valg, fordi de producerer nogle af markedets bedste og mest innovative glideskinne-løsninger.

Resultatet af løsningen er en unik og patenteret løsning fra IMBOX Shoecare A/S, som som sikrer sko en optimal pleje og beskyttelse i et system, som fungerer enkelt, gnidningsfrit og i et stilrent design.

Læs hele casen: "Accuride og Hans Buch A/S udvikler innovativ udtræksskinneløsning"

Læs om vores mekaniske løsninger og mekanisk befæstelse

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier til dig, der arbejder med mekaniske komponenter og metalbearbejdning. Her finder du f.eks. også udtræksskinner og transporthjul til den brede industri.

Kontakt Hans Buch for teknisk rådgivning eller få hele overblikket her: ”Mekaniske løsninger til mange anvendelsesmuligheder

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.032