23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Certificeret Byggeri - Vores engagement og ekspertise

Hos HSHansen har vi gennem årene været involveret i en række forskellige projekter inden for forskellige certificeringsordninger for bæredygtigt byggeri.

Vores engagement spænder over flere certificeringsordninger, der alle definerer standardiserede tilgange til vurdering af aktiviteter, initiativer og materialvalg. Disse ordninger lægger vægt på miljømæssige, sociale og økonomiske aspekter.

Det er vigtigt at understrege, at vægtningen af disse aspekter varierer mellem forskellige certificeringsordninger.
Derfor har vi et dedikeret internt team, der støtter vores projektledere gennem hele certificeringsprocessen.

Dette sikrer, at vi lever op til de krav, der er nødvendige, og opnår de ønskede bæredygtighedsmål i hvert enkelt projekt.

Læs mere om vores tilgang her >>>

 

Grundlagt i 1909 i Danmark, er HSHansen Nordeuropas førende uafhængige facadespecialist og markedsleder inden for design, levering og montage af facader. 

HSHansen har design, projektledelse og produktionsvirksomhed i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen og Storbritannien og kan levere produkter og tjenester overalt i verden. Deres progressive produkter afspejler principperne for minimalistisk skandinavisk design, energieffektivitet og højkvalitets præcisionsteknik. 

HSHansen tilbyder supply only og udfører lukningsentrepriser, leverer, designer, producerer, monterer og servicerer vinduer og døre, modulopbyggede facader, curtain walls, glasfacader/alufacader, indgangspartier, butiksfacader og dørsystemer samt andre unikke og teknisk avancerede byggeprodukter.

HSHansen er det oplagte valg, når du har brug for kvalitetsprodukter til facadelukning og en professionel facadeentreprenør.

HSHansen a/s
Randersvej 2B, 2.
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Kontaktperson

PBK
Pernille Brændstrup Kjær
peba@hsh.dk

Send til en kollega

0.079