23948sdkhjf

HSHansen a/s

HSHansen er førende på markedet inden for lukningsentrepriser i stål, aluminium og glas. Vi producerer desuden facader i ’structural glazing’ samt løsninger, der sikrer mod brand, støj og tyveri. Vi leverer professionel rådgivning, projektering og montering. Vore produkter er fremtidsorienterede og afspejler principper i et minimalistisk formsprog.

HSHansen, der er en af Europas største samt mest avancerede vindues- og facadefabrikker, har egen salg, projektering, produktion og montage.

Nytænkning er en levevej
HSHansen bruger de kendte Hansen profilsystemer, fra vort eget udviklingsselskab HansenProfile . Vi kan derfor tilbyde produkter med unik tilpasning til det enkelte design eller projekt. Vi udvikler og opdaterer løbende vore profilsystemer, så produkterne matcher de ideer, der udvikles på landets førende tegnestuer.

Fokus på energirigtige løsninger
Med egne produktionsfaciliteter har vi både den nødvendige kapacitet og de særlige kompetencer, der er nødvendige for udvikling af nye produkter. Vi følger markedet tæt og har fokus på at levere energirigtige løsninger.

Vi har erfaring i energibevaring, passiv solvarme, naturlig ventilation og dobbeltfacader.

Samarbejdsform
HSHansens mål er aktivt at medvirke til en samarbejdsform, der optimerer kundens muligheder for valg af design, funktion og økonomi. Derfor er det vor ambition, at vi så tidligt som muligt kommer med i byggeriets tilblivelsesfase.

For os er partnering en faglig og professionel udfordring. HSHansen har et stort udbud af løsninger, der er tilpasset individuel design, funktion og økonomi.

Se alleNyheder

Fakta om HSHansen a/s

Adresse
HSHansen a/s
Bredgade 4
6940 Lem

Region
Danmark
Midtjylland
Ringkøbing-Skjern Kommune

Telefon: +45 96751100

Fax: +45 96751101

CVR nummer: DK73492114

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Carsten Sørensen
Stilling: Head of Sales and Marketing

Simon S. Kristensen
Stilling: Adm. direktør

Thomas Overgaard
Afdeling: Projekt, Viby
Stilling: Projektchef / Head of Design
Direkte telefon: +45 81405603

Send til en kollega

0.204