23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvalitetssikrede brugt maskiner og professionel renovering hos Olsons Maskinservice

Olsons Maskinservice tilbyder brugte maskiner og professionel renovering af pressere og udstyr til pladeindustrien. Deres store lager i Vingåker omfatter over 100 nøje udvalgte maskiner, der gennemgår grundig kontrol før salg. Renoveringsprocessen inkluderer omfattende inspektion, reparation og kalibrering for at sikre pålidelig drift. Virksomheden fokuserer på langvarige kunderelationer og kundetilfredshed gennem åbent samarbejde og høje kvalitetsstandarder.

Olsons Maskinservice tilbyder et nøje udvalg af brugte maskiner og mangeårige erfaring indenfor professionel renovering af diverse presser og udstyr til pladeindustrien.

Vores store lager af brugt maskine i Vingåker gennemgår alle en grundig og fyldestgørende statuskontrol, der giver kunden et overblik til at vurdere de enkelte maskiner i samråd med Olsons og efterfølgende mulighed for at beslutte behovet og omfanget for renoveringen.

Brugte Maskiner

Vores sortiment af brugte maskiner hos Olsons Maskinservice er omhyggeligt udvalgt for at imødekomme en række forskellige produktionsbehov inden for fremstillingsindustrien. Vi har over 100 brugte presser og udstyr på vores lager i Vingåker, hvor hver maskine gennemgår en statuskontrol for at sikre dens kvalitetsniveau og funktionalitet efter salg. Vores fokus er at tilbyde et bredt udvalg af pålidelige brugte presser og udstyr, der kan tilpasses kundens behov og budget. Lager maskinerne kan tilbydes med en kvalitetskontrolleret statusrapport og leveres renoveret med op til 12 måneders garanti.

Renovering af Presser

Med renovering af presser og diverse udstyr, lægger Olsons Maskinservice stor vægt på at få bragt maskinerne frem til en optimal ydeevne og tilstand.

Vores fremgangsmåde består i førsteomgang af en dybtgående inspektion og vurdering af maskinens funktionalitet og tilstand med grundig rensning af alle maskinen dele til omhyggelig inspektion og revnekontrol. 

Efter kvalitetskontrollen vurderes status, og renoveringsomfanget besluttes med de nødvendige reparationer, udskiftning af beskadiget komponenter og sliddele med høj kvalitetssikret reservedele. 

Når renoveringen er udført, bliver alle komponenter korrekt kalibreret og justeret for at sikre en pålidelig og stabil drift.

Vores erfarne team af teknikere bruger Olsons moderne fremstilling faciliteter, special værktøjer og måletekniskudstyr til at udføre renoveringen med høj præcision og nøjagtighed. 

Når renoveringsprocessen er afsluttet, gennemgår maskinen en grundig test for at sikre, at den opfylder vores høje standarder for kvalitet og præstation.

Vores mål er at levere renoverede presser i fremragende og behov bestemt stand, der giver pålidelig og effektiv drift i lang tid fremover.

Olsons udgangspunkt 

Hos Olsons Maskinservice ønsker vi langvarige relationer og tilfredshed ved at tage del i det konkrete behov og arbejde åbent med sikkerhed, service og salg for at skabe tryghed i alle step sammen med vores kunder og samarbejdspartner.

Olsons Maskinservice AB
Hulvej 24
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark

Kontaktperson

Ole Grunnet Sørensen
Area Sales Manager, Danmark
+45 51201383 ole.sorensen@olsons.se

Send til en kollega

0.062