23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis workshop om SMV-deltagelse i EU-projekter inden for 3D-print - 20. marts kl. 9.00-14.00

Få viden om europæisk funding til danske virksomheder samt indsigt i, hvordan konsortier kan sammensættes inden for enten CCUS eller 3D-print til forsvaret - det er den 20. marts.

Horizon Europe er EU's flagskibsprogram, der fokuserer på forskning og innovation, og det tilbyder betydelige finansieringsmuligheder til projekter på tværs af en bred vifte af teknologiske områder. Teknologisk Institut - Materialer hjælper med viden på området

Typisk involverer Horizon Europe-projekter et tæt samarbejde mellem forskellige aktører, herunder virksomheder, universiteter, forskningsinstitutioner og offentlige myndigheder.

European Defence Fund (EDF) er den tilsvarende pendant på forsvarsområdet, der siden 2022 har finansieret projekter, som med innovation og teknologiske landvindinger har kunnet bidrage til det europæiske forsvars- og sikkerhedsarbejde.

Deltagelse i EU-projekter og konsortier kan – hvis angrebet på den rette måde – være en væsentlig vej til succes for innovative og internationalt orienterede SMV’er. Typisk står SMV’erne dog over for en række udfordringer, når de forsøger at engagere sig i sådanne projekter, herunder mangel på tid og knowhow samt usikkerhed om, hvorvidt deltagelse nu også fremmer bundlinjen i sidste ende.

Derfor er Teknologisk Institut og CenSec gået i partnerskab for at understøtte deltagelse af danske SMV’er i europæiske funding-programmer. Dette sker gennem en række workshops, der giver information om programmerne, samt matcher danske og europæiske partnere med henblik på potentielle, stærke konsortier til spændende projekter med dansk deltagelse.

SE PROGRAM OG TILMELD DIG HER

Teknologisk Institut - Materialer
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CZ
Christina Zeuthen
cze@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.062