23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar penge og genopslib dit værktøj.

Det er aldrig for sent at prøve noget nyt. Prøv derfor Jungets slibeservice og få genopslebet dine skærende værktøjer. Det er godt for miljø og din økonomi.

Som en del af Jungets omfattende slibeservice, tilbyder vi specialiseret værktøjsslibning til metalindustrien. Vores ekspertise omfatter genopslibning af en række metalværktøjer, herunder:

Slibning af bor, fræsere og reifere
Vi behandler forskellige typer fræsere, bor og reifere, såsom spiralfræsere, endefræsere, profilfræsere samt trinbor og specialbor. Præcision og nøjagtighed er afgørende for at opnå en fejlfri slibning. Derfor begynder vi med at udføre en omhyggelig 3D-opmåling af værktøjets vinkler og konturer, hvilket sikrer en identisk og korrekt slibning. Vi er erfarne i genopslibning af materialer som HSS, HSSCO, HSSPM og HM.

Klinger
Hos Junget kan du få slebet klinger, uanset tandform i HSS og HM. Vi kan håndtere klinger indenfor følgende mål:  Min. 80 mm - maks. 1000 mm i diameter.

Belægning
Trænger dit værktøj til ny belægning, så kan vi også løse den opgave i materialerne TiAin, TiN, Versal og DLC.  En god belægning forlænger værktøjets levetid betydeligt og sikrer en optimal bearbejdning.

Planslibning og polering
Vi står også til rådighed for planslibning og polering af dit værktøj. Vores produktionsproces er yderst fleksibel, og vi tilbyder slibning af et bredt udvalg af værktøjer, herunder knive, knuseknive og slagknive. Vores maskiner kan håndtere værktøjer med en maksimal længde på op til 4 meter.

Lad Junget blive din pålidelige partner inden for værktøjsslibning til metalindustrien.

Kontakt os på 89365580 - eller se mere på www. junget.dk
 
 
 
 

Junget A/S
Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36947578
P nummer: 1020538976

Kontaktperson

JVB
Jane V. Baiemler
Marketingansvarlig
jvb@junget.dk

Send til en kollega

0.031