23948sdkhjf
Del siden

Junget A/S

Junget Metal
- Når viden og rådgivning gør en forskel

Jungets metaldivision blev etableret i 2014 som en naturlig udvidelse af vores sliberi og værktøjssalg til træindustrien.

I dag kan Junget tilbyde dig alt indenfor specialfremstillet værktøj, da Junget har egen produktion af værktøj og er eneforhandler af bl.a. Honsberg båndsavklinger. 

Junget er din specialist indenfor specialværktøj
Ønsker du at optimere din produktion indenfor metalindustrien med et specialværktøj, så er der ofte mange fordele at hente. Sommetider er et standardværktøj bare ikke nok. I stedet vil et kundetilpasset værktøj kunne minimere antal værktøjsskifte og dermed give dig én mere præcis bearbejdning og reducere tid.  Alle tre ting vil i det lange løb gøre dit specialværktøj til en god investering.

Hos Junget har vi en stor knowhow indenfor konstruktion og fremstilling af specialværktøjer som:

  • Trinbor
  • T spor fræser
  • Modulfræser
  • Faconfræser
  • Profilfræsere til metalbearbejdning
  • Koniske fræsere

Jungets egen produktion foregår i moderne faciliteter med en topmoderne maskinpark, der bl.a. omfatter 2 Walter Helitronic CNC bearbejdningscentre. 

Slibning af metalværktøj
Junget genopsliber alle fabrikater af værktøj til metal- og aluminiumsindustrien. Er du i tvivl om, hvorvidt dit bor eller skær kan slibes, så tøv ikke med at kontakte os. En god slibning og en god belægning er med til at forlænge værktøjets levetid, mindsker slid på maskinen og sikrer en optimal produktion. - Eller sagt med andre ord. Hold værktøjet skarpt. Det er der penge i.

Læs mere om Jungets sliberi.

Junget har hovedsæde i Hinnerup og har i dag 85 ansatte.  Kig forbi www.junget.dk og lær os bedre at kende

Junget A/S
Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Danmark
CVR nummer: DK36947578
P nummer: 1020538976

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031