23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi hylder de tekniske og kreative hjerner

I Hans Buch lægger vi vægt på engagerede mennesker, der ser muligheder i at sammentænke tekniske løsninger på tværs af fagligheder. Det skaber ikke kun unikke resultater - det styrker også fællesskabet og hver medarbejders udvikling.

Vedholdende udvikling og tilpasning til markedet handler ikke kun om virksomheden. Derfor hylder vi i Hans Buch de tekniske og kreative hjerner.

Se videoen: Det her er Hans Buch A/S

Verden er altid i forandring – så det er vi også. Se mere end 100 års historie kogt ned til en to-minutters video. 

- Gå til video: Det her er Hans Buch A/S

Vi udvikler løbende med ny viden og nye kompetencer

En væsentlig del af Hans Buchs succes handler om den rette arbejdsplads, og vi har derfor fokus på at understøtte vores ansatte med ny viden og kompetencer løbende. Vores ansatte får de udfordringer og den relevante uddannelse, der skal til for at sikre, at både vores specialister og virksomheden som helhed udvikler sig sammen.

Vi arbejder hele tiden for at holde os opdaterede på teknologiens og markedets udvikling, og mens vi udvikler os, dyrker vi fællesskabet i en uhøjtidelig tone, der smitter af på alle, der kommer i huset.

Engagement og ansvarlighed er nøglen til succes og fællesskab

Hos Hans Buch ønsker vi at fremme en åben dialog med plads til nye indgangsvinkler, der bidrager til nye perspektiver. Vi er engagerede mennesker, der tager ansvar og ser muligheder for at sammentænke udfordringer til unikke løsninger.

Det er nøglen til vores succes at samarbejde på tværs af tekniske fagligheder, der ikke blot skaber unikke løsninger for vores kunder, men som styrker fællesskabet. Læs mere om Hans Buch her.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med på Hans Buchs LinkedIn-side og bliv klogere på, hvordan vi arbejder i Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.064