23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny ion blæser til håndfri statisk eliminering

Varistat Benchtop Ionizer fra Exair er en ny løsning til neutralisering af statisk elektricitet på overflader i industrielle omgivelser.

Varistat er en håndfri blæser, der ikke kræver trykluft og som giver en konstant strøm af partikelfri og statisk eliminerende luft. Blæseren monteres nemt på bordplader eller maskiner og kan justeres manuelt og er perfekt til processer, der kræver omfattende dækning, som f.eks. samling af dele.

Varistat fjerner hurtigt statisk elektricitet og er i stand til at reducere 1000V til 100V på 0.8 sekunder. Blæseren har to udskiftelige ionemitterpunkter og to 30 PPI-skumfiltre, der sikrer optimal ydeevne over længere perioder. Desuden udstyret med LED-lys for at signalere korrekt funktion. Du kan selv tilpasse den mht. spænding, blæserhastighed og polaritet, så den passer til dine behov – om det er eliminering af statisk elektricitet eller fjernelse af støv, snavs og andre besværlige partikler.

Varistat er det nyeste skud på stammen i Exairs serie af statiske elimineringsløsninger, som er UL-listet og CE-kompatibel. 

Se alle løsningerne til eliminering af statisk elektricitet her 
https://avsdanmark.dk/statisk-elektricitet

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.109