23948sdkhjf
Del siden
Annonce

7 tips til, hvordan du kan reducere dine energiomkostninger i dit kompressorsystem

Som en af Danmarks førende udbydere af kompressorteknologi og forhandler af CompAir-kompressorer deler vi gerne tips om, hvordan du kan optimere og minimere energiomkostningerne, samtidig med at du opnår en bæredygtig drift.

Udløber
10. januar 2025

1. Få foretaget et check. ✔️ 
Præcise målinger af dit system sikrer optimal effektivitet og reducerer dit energiforbrug. Det er klart det, man kalder en win-win situation.
 
2. Undgå lækager.
En lækage med kun 2 mm i diameter i et 10 bars rørsystem kan koste dig over 200.000 kroner om året. En god tommelfingerregel er klart at få udført regelmæssig lækagesøgning, da vi ofte oplever lækager som en af de største syndere og en unødvendig pengesluger.
 
3. Optimer dit tryk.
Det siger sig selv: Jo højere trykket er, desto højere er energiforbruget. Hold trykket inden for optimale grænser for maksimal effektivitet.
 
4. Vælg det rigtige kompressorsystem og tryk, så det passer nøjagtigt til dine behov.
Hver applikation er unik og kræver præcise teknologier, der arbejder ved de rette trykniveauer og sikrer optimalt flow. En korrekt installation, tilpasset den specifikke anvendelse, kan hurtigt tjene sig selv ind igen.
 
5. Eliminer unødvendig tomgangskørsel og energispild. 
Intelligente styringer giver dig en mere effektiv og pålidelig drift.
 
6. Udnyt muligheden for varmegenvinding. 
Op til 90% af den "overskydende" varme, som din kompressor genererer, kan genindvindes og udnyttes - potentielt en årlig besparelse på tusindvis af kroner. Udover at spare penge, mindsker du også din CO2-udledning markant.
 
7. Få tilkoblet realtids overvågning til dit system. 
For eksempel kan iConn monitorering hjælpe dig med at forudse potentielle problemer, før de opstår, hvilket sparer dig tid og omkostninger. Det varsler om fejl, hvornår det er tid til service og begyndende svigt af komponenter, så du hurtigere kan reagere og undgå en omkostningsfuld nedetid på dit anlæg.
 
Tag gerne kontakt til os hos Granzow, hvis du har behov for assistance med nogen af ovenstående områder. Med mere end 87 års erfaring og fuld kapacitet er vi klar til at hjælpe dig med det, du har brug for.

Læs mere om os her:
www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031